Chiar si buzele pot spune multe despre personalitatea ta. Sa aflam care sunt trasaturile principale ale tipurilor de buze.
Chiar si buzele pot spune multe despre personalitatea ta. Sa aflam care sunt trasaturile principale ale tipurilor de buze.

Buze potrivite si senzuale care se curbeaza in partea de sus. Acestea par a fi buzele perfecte. In general femeile cu astfel de buze sunt extrem de generoase si intelegatoare. Au capacitatea de a convinge fara a se stradui prea mult si prietenii mereu sunt in jurul lor. In timp devin din ce in ce mai apreciate si respectate.

Buze groase si lungi. Se pare ca aceste buze indica o viata frumoasa si norocoasa din punct de vedere al banilor si al dragostei. Esti foarte vorbareata si nu esti linsitita daca ai secrete care iti macina viata. Indiferent de ce se intampla preferi sa stii si sa spui adevarul decat sa traiesti intr-o minciuna "perfecta".

Buze foarte subtiri si curbate in sus. Un aspect copilaros si amuzant este vizibil si pe fata ta. Prin intermediul buzelor transmiti multa bucurie in jurul tau. Esti o mama iubitoare si pe primul loc intotdeuna va fi familia ta. Banii sunt si ei necesari pentru a fi fericita insa nu vor putea ocupa in inima ta locul persoanelor dragi.

Buza superioara subtire, buza inferioara groasa si colturile arcuite in jos. Desi esti o persoana norocoasa, esti foarte invidiata. Tot ce faci este pus sub semnul invidiei de cei din jurul tau. Adevarul este ca daca te descurci foarte bine pe toate planurile nu ai cum sa nu fii invidiata de cei mai putin norocosi. Esti dependenta de ceilalati si nu ai putea locui singura.

Buza superioara subtire si buza inferioara groasa. Atentie la prieteni. Se pare ca ai tendinta de a avea unii prieteni care nu sunt de incredere. Se apropie de tine doar pentru a-si atinge scopul si intr-un fel te folosesc. Defectul tau este ca ai incredere mult prea repede in oameni si ti se pare o chestiune absolut normala. Chiar daca te "arzi" de cateva ori nu obisnuiesti sa "sufli si in iaurt" desi ar fi cazul.

Buze groase, puternic colorate. In afara de faptul ca esti extrem de atragatoare si pasionala esti o persoana cinstita si fidela. Reprezinti o carte deschisa pentru cei apropiati tie. Iti place sa comunici, sa povestesti, sa ajuti si sa fii alaturi de persoanele care au nevoie de tine. O mama iubitoare si o sotie ideala. Felicitari!

Buze subtiri si lungi. Toata fata iti este cuprinsa de un zambet strengar. Esti o fire inventiva si exploratoare. Daca vrei sa atingi o culme faci orice pentru a ajunge la ea. Nu exista obstacole sau cuvantul imposibil. Vrei sa fii alaturi de familie dar sa ai si o cariera de succes. Incerci sa te imparti in doua parti si sa multumesti pe toata lumea, faci tot posibilul si efortul iti este apreciat.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri