Daca nu ai timpul, energia, bugetul sau nervii necesari unei zile la SPA, poti sa te simti totusi ca o vedeta chiar la tine acasa, prin cativa pasi simpli care iti vor ajuta tenul sa isi recapete vitalitatea si elasticitatea naturala. Pentru ca tenul tau trebuie sa arate impecabil in ziua de Pasti!

Ten gras, sensibil, uscat, acneic, cu probleme sau normal? Pe langa intreaga paleta de produse cosmetice pe care le gasim in magazine putem apela cu incredere si la cele naturale pentru ingrijirea tenului.

Nu te ascunde sub masca fondului de ten, a anticearcanelor sau a cosmeticelor deoarece acestea pot sa amelioreze mici imperfectiuni, dar nu pot face minuni. Curatarea tenului este primul pas pentru o fata luminoasa si radianta, iar mastile din produse naturale vin sa ofere vitaminele necesare rasfatului pielii.

Daca nu ai timpul, energia, bugetul sau nervii necesari unei zile la SPA, poti sa te simti totusi ca o vedeta chiar la tine acasa, prin cativa pasi simpli care iti vor ajuta tenul sa isi recapete vitalitatea si elasticitatea naturala. Pentru ca tenul tau trebuie sa arate impecabil in ziua de Pasti!

Masti pentru ten uscat si sensibil:


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Deshidratarea pielii este principalul factor care duce la un ten mat, tern si fara stralucire. Acesta este unul din motivele pentru care acum ai nevoie de mai multa hidratare decat de obicei si de produse bogate in substante emoliente precum: miere, smantana, banane, lapte, ou, ulei de masline.

Poti combina aceste produse si va iesi o excelenta masca pentru fata, astfel: doua lingurite de smantana, doua galbenusuri de ou, doua lingurite de miere si doua lingurite de ulei de masline. Se aplica pe tenul spalat si demachiat in prealabil si se evita contactul cu ochii. Dupa aproximativ 10-15 minute se va indeparta masca prin apa calduta. Pont! Evita iritarea fetei prin stergerea cu prosoape sintetice si apeleaza mai degraba la uscarea naturala sau prin tamponare cu discuri fine.

Masca din fructe - datorita continutului ridicate de vitamine, fructele sunt excelente nu numai pentru consum ci si pentru efectul extraordinar asupra pielii. Poti sa incerci o masca din:

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Banana: aceasta poate face minuni asupra tenului iar efectele sunt imediate si vizibile. Poti sa amesteci doua banane cu miere si lasi masca sa actioneze 20 de minute. Pont! Poti indeparta masca prin compresii de ceai cu musatel.

Mar, morcovi si castraveti. Combinate sau separat, felii subtiri din acestea se aplica pe fata si se maseaza usor zonele cele mai uscate. Poti incerca o masca din felii de portocala amestecate cu miere si un galbenus. Pont! Pentru exfoliere poti presara o lingurita de tarate de grau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri