Vrem sa fim frumoase si pentru aceasta frumusete foarte multe dintre noi alegem sa ne schimbam culoarea parului. Renuntam la culoarea naturala a parului fie pentru ca o data cu trecerea timpului au inceput sa apara firele albe ...
Vrem sa fim frumoase si pentru aceasta frumusete foarte multe dintre noi alegem sa ne schimbam culoarea parului. Renuntam la culoarea naturala a parului fie pentru ca o data cu trecerea timpului au inceput sa apara firele albe sau pur si simplu pentru a face o schimbare de look.

A trecut vremea cand parul natural era mult mai apreciat decat cel vopsit, in prezent ajungem sa stam minute in sir in fata rafturilor cu vopsea de par incercand sa luam cea mai bun hotarare. Decizia depinde foarte mult de nuantele prezentate, de beneficii, promotii, pret dar si de culoarea pe care o dorim pentru par.

Intalnim nenumarate feluri de vopsele: de la cele hidratante la cele care intaresc si dau o stralucire aparte parului. Sunt sigura ca ai observat cum fiecare cutie are ceva in plus, un balsam specific sau un beneficiu care te asigura ca nu-ti vei deteriora parul. Cu toate ca aceste noi imbunatatiri au grija de parul nostru, o vopsire a parului la intervale mici de timp nu aduce cu sine nimic bun.


Ingrijirea dupa vopsire

Dupa ce vopseaua este indepartata trebuie sa te speli foarte bine prin zonele in care te-ai murdarit. Daca trece o perioada indelungata si vopseaua inca exista pe piele, pe gat sau pe cap iti poate provoca iritatii.

Foloseste si un balsam pentru a avea un par matasos si stralucitor.
Razele soarelui si spalarea freventa iti afecteaza culoarea. Protejeaza-te de lumina, astfel eviti si insolatiile si cand te speli e de preferat sa folosesti un sampon special pentru parul vopsit. Exista in comert astfel de sampoane in functie de fiecare culoare.

Cum alegi vopseaua?

Este de preferat sa le alegi pe cele de marca sau cele pe care deja le-ai folosit. Daca alegi un produs de care nu ai auzit nimic si este si foarte ieftin s-ar putea sa-ti afecteze intr-un mod nu prea placut podoaba capilara. Sfatuieste-te cu prietenele tale, vezi ce folosesc ele si ai grija cu nuanta aleasa. Nu intotdeauna ai ca rezultat final culoarea dorita.

Inainte de folosire este recomandat chiar si pe instructiunile din cutie sa se faca un test pe piele pentru a fi sigura ca nu-ti afecteaza pielea capului. Daca dupa ce ai pus pe piele simti usturimi, observi ca se inroseste sau ai senzatii neobisnuite inseamna ca respectivul produs nu este potrivit pentru tine.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri