Nu fi spectatoare la filmul propriei vieti!
Increderea in sine este greu de obtinut, dar usor de pierdut! Nimeni in afara de tine nu ti-o poate darui, dar o singura persoana ti-o poate rapi pe vecie.

Acest articol putea foarte bine sa fie publicat in sectiunile de cariera, de familie, de sanatatea, de lifestyle, pentru ca respectul de sine, increderea in fortele proprii sunt elemente ce influenteaza fiecare particica a vietii noastre. Am ales sectiunea de frumusete, pentru ca efectul imediat al unei "terapii" cu tine insati va fi observat de ceilalti in exterior.

Machiajul, dietele, antrenamentele, sedintele de masaj etc. nu pot decat sa cosmetizeze defectele mai mult sau mai putin reale. Pentru a te simti mai frumoasa, mai atragatoare, trebuie sa lucrezi in primul rand in interior, trebuie sa te impaci cu tine insati.

Daca ti s-a intamplat vreodata sa te simti intimidata in prezenta altor persoane, daca ti s-a intamplat sa omori gandurile refuzand sa le pronunti de teama ca vei fi criticata, daca esti constant nemultumita de modul in care arati si visezi la un card de acces nelimitat la operatii estetice, daca te uiti adeseori in oglinda pentru a verifica modul in care arati, daca te simti victimizata, singura, daca simti ca ti se intampla lucruri rele fara ca tu sa ai cum sa le eviti, daca ai fost parasita si nu poti sa te impaci cu acest gand atunci increderea in tine nu este tocmai punctul tau forte. Poate ca ti-ai dori doar sa poti sa-ti exprimi ideile mai clar, mai ferm, poate vrei sa te impui mai usor, poate nu mai vrei sa traiesti in trecut, poate vrei sa traiesti si sa simti autentic. Si in acest caz, este nevoie lucrezi putin cu tine insati.

Un prim pas este sa te detasezi de tine insati si sa iti alcatuiesti un mic portret. Te-ai intrebat vreodata ce te defineste pe tine cu adevarat? Poate da, poate nu. In cazul in care iti este greu sa gasesti raspuns la aceasta intrebare, intreaba-i pe ceilalti. O intrebare simpla, directa cere un raspuns sincer si sunt sigura ca il vei obtine.

Urmatorul pas este sa te comporti firesc. Lasa la o parte mastile cu care i-ai obisnuit pe cei din jur. Imbraca-te in conformitate cu personalitatea ta reala. Foloseste mai putin machiaj. Descopera-te si nu iti fie teama. Nu trebuie sa actionezi in conformitate cu cerintele si asteptarile altora. Nu ii lasa pe altii sa iti traiasca viata.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri