14 Decembrie 2009 publicat în Frumusete 20 share-uri

Nemultumirea adusa de sanii mici determina multe femei sa recurga la tot felul de metode pentru a le mari dimensiunile, incepand de la cele naturale si culminand cu chirurgia estetica. In ceea ce priveste metodele nechirurgicale de marire a sanilor, exista mai multe posibilitati naturale pe care le puteti incerca.

Multe femei sunt adesea nemultumite de unele aspecte ale corpului lor: fie circumferinta taliei este nemultumitoare, fie forma picioarelor, soldurile etc. Intre acestea, nemultumirea adusa de sanii mici determina multe femei sa recurga la tot felul de metode pentru a le mari dimensiunile, incepand de la cele naturale si culminand cu chirurgia estetica. In ceea ce priveste metodele nechirurgicale de marire a sanilor, exista mai multe posibilitati naturale pe care le puteti incerca.

Uleiurile de masaj

Se cunoaste deja faptul ca masajul are efecte pozitive asupra organismului, tonifiiind tesuturile, oxigenandu-le si oferindu-le toate resursele necesare pentru regenerare si buna functionare prin cresterea aportului sanguin. In ceea ce priveste cresterea sanilor, s-a constatat ca masajul acestora le sporeste cresterea, mai ales daca este realizat cu uleiuri care ajuta la cresterea sanilor, precum uleiul de germeni de grau sau uleiul de marar.

Se recomanda sa masati de trei ori pe zi sanii cu unul din aceste uleiuri, timp de 10 minute, 3 saptamani consecutive, apoi faceti pauza o saptamana si reluati masajul. Se considera ca rezultatele incep sa apara dupa doua luni, iar in primele saptamani este posibil sa simtiti dureri la nivelul sanilor, dureri ce denota inceperea proceselor de crestere. Daca va este rau, este mai bine sa renuntati, nu uitati ca reactiile si cresterea sanilor este specifica fiecarui organism. Este indicat sa cereti sfatul medicului inainte de utilizarea acestor produse.

Tinctura de marar si infuzia de schinduf

Tinctura de marar poate fi folosita ca atare sau in combinatie cu infuzia de schinduf (o lingurita de tinctura la o cana de infuzie, infuzia realizandu-se conform instructiunilor de pe pachetul cu seminte de schindus pe care il cumparati de la plafar).

Tinctura de marar este cea mai populara, aceasta administrandu-se de 3 ori/zi, inainte de mesele principale cu 15-20 minute se ia cate o lingurita diluata in 100 ml apa de tinctura.Tratamentul dureaza 3 saptamani, apoi se ia o pauza de o saptamana, iar apoi se poate repeta. In aproximativ 2 luni se pot abserva rezultatele. In cazul aparitiei unor reactii adverse se va intrerupe imediat tratamentul si se va cere sfatul unui medic. Este important sa procurati tinctura de marar care contine si prospect pentru a intelege si efectele mai putin placute ale folosirii acesteia, cum ar fi durerile foarte mari de sani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri