Pe masura ce inaintam in varsta tenul nostru are nevoie de o atentie sporita pentru a arata bine. Vedem pe zi ce trece ca avem nevoie de mai multa hidratare si ca fiecare neglijenta de-a nostra se observa din ce in ce mai tare. Stim cu totii ca tineretea trece insa asta nu inseamna ca nu ne putem ajuta tenul sa arate tanar pentru cat mai mult timp.

Pe masura ce inaintam in varsta se aplica urmatoarea regula: mai putin inseamna mai mult cand vine vorba de machiaj iar mai mult inseamna rezultate mai bune cand vine vorba de ingrijire. Machiajul nu este rezervat doar celor tineri. De fapt, de abia dupa ce inaintam in varsta avem nevoie de machiaj. Pana pe la varsta de 35- 40 de ani il folosim pentru ca ne face sa aratam mai atragatoare. Astfel machiajul isi pierde rolul initial; nu il mai folosim penru a accentua o trasatura sau alta ci mai degraba pentru a ascude micile defectiuni ce par sa devina mai vizibile. De aceea si multe dintre tehnicile de machiaj sau culorile cu care ne-am obisnuit trebuie sa se modifice pentru a raspunde nevoilor fetei.



Machiajul trebuie aplicat astfel incat fata sa para mai intinsa si implicit mai tanara. De asemenea, acesta nu trebuie sa fie sofisticat ci doar stilat astfel incat sa confere eleganta si seriozitate. La urma urmei acesta trebuie sa reflecte gratia dar si experienta de viata a femeii.

1. Fondul de ten

Tenul are din ce in mai multa nevoie de hidratarea astfel incat si fondul de ten trebuie sa se supuna. Fondurile de ten si pudrele care usuca fata sau care dau un aspect foarte mat nu fac decat sa evidentieze ridurile. Prefera sa folosesti un fond de ten lichid sau crema cu agenti hidratanti si cu antioxidanti pe care sa il aplici cu ajutorul unei pensule speciale. In plus, nu uita ca fondul de ten trebuie aplicat intr-un strat foarte subtire. In caz contrar vei incarca fata.

2. Corectorul

Foloseste corector pentru a ascunde cearcanele (inainte de a aplica fondul de ten). Acesta trebuie sa aiba un ton galbui-auriu pentru a acoperi cum trebuie cearcanele si pentru a da caldura fetei. Aplica-l din loc in loc cu buricul degetului mijlociu tamponand usor pielea.

3. Pudra

La final fixeaza fondul de ten cu ajutorul unui strat subtire de pudra translucida, preferabil cu proprietati de reflectare a luminii. Astfel de pudre distrag atentia de la riduri si de la alte defecte ale pielii. Aceasta tehnologie incepe sa fie folosita si de unele fonduri de ten.

4. Fardul de obraz (blush)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri