Cu gesturi de atentie din partea noastra, cu tratamente speciale pentru regenerarea si revitalizarea firului de par, parul poate straluci de frumusete si toamna. Pantene Pro-V cu formula Amino-S contine un component special � amino siliconul care, in combinatie cu celelalte ingrediente de ingrijire, ofera o retea protectoare invizibila.

Toamna, schimbarea incepe cu tine

Ce aduce toamna nu aduce niciun alt anotimp, spune o veche si inteleapta vorba romaneasca si mare adevar graieste. De ce? Toamna revenim din concedii cu bateriile incarcate. Avem pofta si dragoste de munca si ne dorim sa finalizam acele proiecte pe care le-am tot amanat. Soarele caldut de afara ne zambeste mai prietenos. Frunzele prin parcuri ne vorbesc despre felul in care freamata viata si natura de langa noi. Nu trebuie, da, sa ratam niciun moment din micile minuni pe care natura le aduce in jurul nostru. Trebuie sa ne pregatim prichindeii pentru scoala si in fiecare inceput de toamna trecem prin aceleasi emotii ca si ei. Toamna, suntem mai pline de viata... avem atatea lucruri de facut. E tare placut!

si cu parul tau...

Toamna este un anotimp care ne incarca nu doar cu frumusete si optimism, ci si cu dorinta de a face schimbari. Trebuie, de asemenea, sa crestem nivelul increderii in sine si sa aratam mai bine ca niciodata. Dar cu ce sa incepem? Cu hainele din sifonier, cu tratamente speciale pentru ingrijirea tenului, cu schimbarea prioritatilor in viata, cu reluarea dietei la care am renuntat din lipsa de timp, cu planificari mai eficiente de timp? Haideti mai bine sa incepem cu... parul. Daca el este frumos si radiaza de vitalitate si voie buna, noi o sa fim la fel. Frumoase, pline de voie buna si stralucitoare!

In plus, oricat ne-am dori contrariul, toamna nu este tocmai cea mai fericita perioada pentru parul nostru. Supus frecvent agresiunilor mediului, toamna parul devine mai aspru si mai uscat si isi pierde din stralucirea sa naturala. Umiditatea favorizeaza degradarea firului de par, iar vantul uscarea acestuia. De asemenea, multe dintre noi se trezesc cu multe fire de par in perie si numarul acestor devine alarmant. Cu gesturi de atentie din partea noastra, cu tratamente speciale pentru regenerarea si revitalizarea firului de par, chiar si toamna, parul poate straluci de frumusete si sanatate.

Cum sa faci parul sa reflecte sanatate si frumusete

Cum trecerea de la caldura verii la toamna mai putin calduroasa nu este deloc usoara pentru parul tau, specialistii de la Pantene Pro-V si-au pregatit constiincios temele in aceasta toamna si vin in ajutorul nostru cu cateva sfaturi. Samponul si tratamentele pentru par trebuie sa fie de buna calitate si adecvate tipului tau de par, continand ingrediente care ajuta la curatarea si degresarea firului de par, fara a-l agresa insa. Pentru a asigura regenerarea si revigorarea parului, masajul, efectuat intr-un mod corect, are rolul sau bine definit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri