Intr-o lume a culturii mediatice invadata de trupuri androgine, adolescentine, mai stim oare cum ar fi normal sa arate femeile din jurul nostru?

Casuta de e-mail a redactiei Glamour a fost luata cu asalt de sute de mesaje in care revista este felicitata pentru publicarea unor imagini cu o femeie foarte frumoasa, dar care in nici un caz nu respecta standardele impuse de industria de moda.

Modelul de 20 de ani, Lizzi Miller, apare in ipostaze foarte naturale si isi expune cu nonsalanta formele “rotunde” si chiar si burtica pe care milioane de femei se chinuie sa o ascunda. Lizzi are 1,80 metri inaltime si 79 de kilograme, masuri care ar trebui sa fie considerate "normale", lucru care nu se intampla deloc asa in industria modei.

Intr-o lume a culturii mediatice invadata de trupuri androgine, adolescentine, mai stim oare cum ar fi normal sa arate femeile din jurul nostru? Glamour a adus cu siguranta o noutate printre revistele adresate publicului feminin, ultra-saturate de mesajul perfectiunii 90-60-90.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală

Iar cititorii au primit-o pe Lizzi Miller cu deosebita incantare. Cindi Leive, editor al revistei Glamour, spune cum scrisorile de felicitare la adresa redactiei au coplesit-o in adevaratul sens al cuvantului. “Este cea mai uluitoare fotografie pe care am vazut-o vreodata intr-o revista pentru femei”, spune o cititoare. “Acesta minunata femeie are o burtica adevarata si nu am vazut nici o incercare de a o ascunde! Asa arata si burtica mea dupa ce am dat nastere celor doi copii ai mei. Aceasta fotografie ma face sa strig din toata inima de fericire!”, scrie o alta femeie.

“E-mailurile sunt pline de atat de multa bucurie-placerea de a vedea trupul unei femei cu toate arcuirile sale, cu toate particularitatile sale. Asa ca, se naste o intrebare: Cu tot ceea ce vedem in jurul nostrum, mai stim oare cum arata o burta normala, alta decat cea pe care o vedem in oglinda?”, scrie Cindi Leive.

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Lizzi Miller, este de asemenea foarte emotionata si impresionata: “Cand am citit toate acele mesaje, mi s-au umezit ochii!, spune ea. Eram si eu fata aceea care rasfoiam revistele incrcand sa gasesc macar o femeie care sa arate cat de cat asemeni mie. Dar nu am gasit. Totusi, nu am inceput sa ma gandesc ca ceva e in neregula cu mine, cu felul cum arat. In momentul in care au aparut Beyonce si J. Lo, care isi aratau cu nonsalanta formele, am inceput sa ma simt mai bine in pielea mea. Vazandu-le pe ele atat de sexy m-a incurajat si pe mine sa am aceeasi atitudine”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri