Parfumul nu doar contribuie la o primă impresie bună, ci te ajută să creezi amintiri puternice.

Indiferent dacă ești sau nu o iubitoare de parfumuri, acestea pot fi o extensie a personalității și a stilului tău. Parfumul nu doar contribuie la o primă impresie bună, ci te ajută să creezi amintiri puternice. Prin urmare, parfumul ales pentru o primă întâlnire, o călătorie sau o zi de naștere îți poate reaminti veșnic de acele clipele frumoase.

Parfumul pe care îl alegi trebuie să fie compatibil cu starea ta de spirit. Dacă vrei să te simți încrezătoare în propriile forțe, e bine să îți alegi un parfum pe măsură. De asemenea, acesta trebuie să îți completeze ținuta, fie că ești îmbrăcată casual sau formal.

O regulă bine cunoscută în lumea parfumurilor este că nu poți purta oricând orice parfum. Acesta trebuie ales atât în funcție de criteriile de mai sus, cât și în funcție de ocazie. Dacă pentru serviciu vei purta un parfum, pentru întâlniri romantice sau pentru petreceri vei purta altul. Nu este numărul de parfumuri din colecția ta cel care contează, ci calitatea acestora. Așa că alege doar parfumuri originale, comercializate de magazine de încredere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Pentru serviciu

Atunci când îți alegi un parfum pentru serviciu trebuie să iei multe aspecte în considerare: durata, puterea aromei și notele acestuia. Chiar dacă te reprezintă parfumurile mai intense, optează pentru o aromă mai puțin puternică, care să nu deranjeze persoanele cu care lucrezi.

De asemenea, alege un parfum cu note proaspete, fie de citrice, fie florale. Deoarece petreci foarte multe ore la locul de muncă, vei dori ca parfumul să persiste. Însă acest lucru nu depinde doar de calitatea parfumului, ci și de pH-ul pielii tale.

Pentru întâlnirile romantice

Pentru această ocazie, parfumurile recomandate de Fragrances sunt cele cu arome puternice florale: lăcrămioare, iasomie, trandafir, gardenie și tuberoză. Vei dori să alegi un parfum care să te facă să te simți sexy și romantică, dar care să nu fie prea puternic. Aplică puțin în spatele lobilor urechii și pe încheieturi, dar nu folosi prea mult, întrucât nu vrei să îți sufoci partenerul.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Pentru utilizarea zilnică

Chiar dacă este weekend, tot poți avea un program încărcat: cumpărături, întâlniri cu prietenele tale și așa mai departe. Vrei să fii confortabilă și chic în același timp, dar ce parfum să alegi? Specialiștii în parfumuri recomandă pentru zilele încărcate din weekend parfumurile fresh cu note portocală, grepfrut, flori tropicale, flori de piersic sau trandafir sălbatic. Astfel, te vei simți reînvigorată întreaga zi și pregătită de orice.

Pentru ocaziile speciale

Ocaziile speciale, precum nunți, botezuri sau aniversări merită un parfum pe măsură. The fashionisto recomandă să optezi pentru un parfum elegant și stilat. Și în acest caz, e bine să nu exagerezi cu intensitatea sau cantitatea de parfum aplicată, cu toate că poți alege unul ceva mai puternic în comparație cu cel de zi cu zi. Poți opta pentru note precum trandafir, lavandă, iasomie, flori de cireș sau santal. Alege un parfum cu note atât florale, cât și calde. Astfel, va fi diferit de parfumul tău zilnic și suficient de elegant pentru ocazie.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Pentru petreceri sau club

Când vine vorba de petreceri și evenimente în club sau pub, poți opta pentru parfumuri mai aventuroase și diferite. Pentru aceste ocazii alege un parfum mai puternic, care să adauge un element inedit în ținuta ta. Cele mai populare alegeri pentru ocaziile de seară sunt parfumuri senzuale, cu miros de mosc, deoarece sunt mai puternice decât cele florale sau citrice. De asemenea, acestea rezistă cele mai multe ore pe piele.

Sursă foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri