Baie cu lapte si petale de trandafiri, masaj cu uleiuri esentiale, sampanie, fructe si o atmosfera care va poarta pentru cateva ore in cea mai romantica si relaxanta vacanta petrecuta in Asia.

Advertorial

Asa descriu indragostitii terapiile pregatite pentru luna februarie la THAIco SPA. Experti in wellness formati in cele mai cunoscute centre spa din lume au imbinat tehnicile de masaj traditional asiatic, aromele exotice ale ingredientelor organice si cele mai delicate texturi in ritualuri complexe.

Oricare dintre cele peste 25 de tipuri de masaj din meniul THAIco SPA poate fi realizat pentru cupluri in camera dedicata acestui tip de terapii. Poti opta pentru masajul balinez care reuneste presopunctura, reflexoterapia si aromaterapia pentru a stimula circulatia si oxigenarea sângelui. Daca preferi un masaj mai delicat, lomi-lomi este tehnica ce iti lasa mult timp dupa terapie senzatia rasfatului in valurile marii. Persoanele cu un ritm de viata solicitant prefera masajul hilot care identifica si trateaza zonele tensionate din corp. Pentru a va bucura de relaxare deplina, este recomandat ca masajul sa dureze 90 – 120 de minute.

Ritualul pentru cupluri Honeymoon este un mix de terapii spa pentru cuplurile care doresc o relaxare deplina si reconectarea la sine. Ritualul incepe cu o sesiune in sauna umeda care detensioneaza musculatura si va conecteaza la armonia din spa. Pielea voastra este acum pregatita pentru exfolierea corporala cu aroma delicata de trandafiri. Gomajul este indepartat in baia cu lapte pretios si petale de flori, in timpul careia veti savura sampanie si fructe. La final, masajul hawaiian relaxeaza profund corpul, iar uleiurile esentiale de orhidee, portocala sau nuca de cocos lasa pielea hranita, moale si supla.
Durata: 2h 30 min

Ritualul Magic Chocolate foloseste calitatile recunoscute ale ciocolatei: relaxeaza si induce starea de fericire prin stimularea serotoninei, “hormonul fericirii”. Exfolierea corporala delicata cu ciocolata curata in profunzime, tonifica si hraneste pielea, imbunatatind absorbtia altor produse. Aportul de nutrienti de care pielea se bucura in urma mastii corporale cu spuma de ciocolata catifeleaza si calmeaza iritatiile. Ritualul are un efect relaxant asupra organismului, reduce stresul, creste nivelul de energie si va induce starea de bine. impachetarea corporala este urmata de o baie cu lapte pretios iar tratamentul continua cu 80 de minute de masaj asiatic.

Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere corporala cu ciocolata ~ impachetare cu ciocolata ~ Baie cu lapte pretios ~ Masaj la alegere
Durata: 3h

Terapiile pentru cuplu THAIco SPA pot fi rezervate la Tel. 0729 842 426, pe E-mail booking@thaicospa.ro sau online pe www.thaicospa.ro
Adresa THAIco Spa: Intrarea Sevastopol, nr. 1, Bucuresti

THAIco SPA a fost desemnat The Modern Spa of the Year 2018 de catre prestigioasa publicatie internationala Luxury Travel Guide si este nominalizat la World Luxury Spa Awards 2018.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri