29 Noiembrie 2017 publicat în Frumusete 2 share-uri

Exista cateva secrete pe care sa le urmezi daca iti doresti sa eviti imbatranirea prematura a tenului!

Hidratarea trebuie sa fie facuta in functie de nevoile tenului!

Pentru ca este foarte posibil sa iti gasesti destul de greu o crema hidratanta, ii vei ramane fidela mult timp. Totusi, in rutina zilnica de infrumusetare aceasta este o greseala. „Pielea se schimba in fiecare anotimp si are nevoi diferite in functie de anotimp. De exemplu, vara se folosesc produse cu o consistenta mai usoara, iar iarna cu o consistenta mai grasa” este de parere specialistul.

Un alt factor important este varsta. "La 25 de ani folosim o crema usor hidratanta, pe baza de apa, pe care nu o vom mai folosi si la 35 de ani, pentru ca vor aparea carentele de vitamine. Pielea isi schimba nevoile o data cu varsta, iar daca nu alegi produsele adecvate, te vei confrunta cu aparitia primelor riduri.”

Protectia UV este importanta in orice sezon!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

In sezonul rece, dar mai ales in sezonul cald, protectia UV este o necesitate. „Razele UVA accelereaza imbatranirea pielii penetrand pana in derm si rupand fibroblastii care sunt responsabili cu productia de colagen. Razele UVB provoaca arsuri la suprafata pielii si favorizeaza hiperpigmentarea. Tocmai de aceea este esential sa folosesti o lotiune cu factor de protectie sau produse de machiaj cu SPF” spune Nicoleta Ion, Trainer Repechage Romamia.

Alimentatia, un factor important in prevenirea ridurilor!

Desi, la prima vedere, poate parea greu de crezut, alimentatia joaca si ea un rol important in incetinirea imbatranirii tenului. Excesul de sare, carbohidratii si zahar iti vor deshidrata pielea, si vor favoriza aparitia liniilor fine. Consumul de alcool, la randul lui, poate favoriza deshidratarea pielii – in acest caz tenul este mai aspru, iar celulele moarte, de la suprafata pielii, vor bloca mai usor porii.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Hidratarea organismului este cat se poate de importanta. Daca vrei sa iti mentii pielea ferma si luminoasa, fara riduri, trebuie sa consumi cel putin 2L de lichide pe zi.

Obiceiurile zilnice si odihna sunt importante pentru un ten frumos!

Daca iti doresti un ten frumos si sanatos, lipsit de riduri, odihna este un ajutor foarte important. Cele 8 ore de somn sunt importante, pentru a preveni aparitia pungilor de sub ochi si a ridurilor fine din aceasta zona.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri