Daca aveti parul blond, lung sau mediu, si sunteti in cautarea unei impletituri care sa va satisfaca toate cerintele, am venit cu putina inspiratie pentru voi si cu cele mai frumoase modele de impletituri care pun in valoare parul blond.

Daca aveti parul blond, lung sau mediu, si sunteti in cautarea unei impletituri care sa va satisfaca toate cerintele, am venit cu putina inspiratie pentru voi si am cautat cele mai moderne si simpatice modele de impletituri care sa il puna in valoare. Promitem sa revenim intr-un articol viitor si cu modele de impletituri menite sa evidentieze frumusetea parului roscat si a celui brunet :)
 

Impletituri pentru parul blond

Impletiturile combinate pun in evidenta parul blond

Aceasta impletitura este perfecta daca ai parul lung si iti doresti o impletitura elaborata, cu un aer chic si modern in acelasi timp. Faptul ca sunt suvite care raman neimpletite o face sa para foarte naturala, iar tu vei simti precum o regina purtand-o. Tineti cont si de faptul ca impletiturile infinity sunt pe val.

Foto: Alexandra Dikaia /Shutterstock

Impletitura pentru par blond

Iata o impletitura ideala pentru doamnele si domnisoarele cu par lung si mediu, care isi doresc sa combine impletiturile extrem de feminine, in forma de floare, cu suvitele lungi si impletite. Iarasi, aceasta coafura este pentru acele persoane care nu isi doresc ca parul sa fie impletit integral.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină

Foto: Alexandra Dikaia /Shutterstock

Impletitura rasucita pentru parul blond, de lungime medie

Ai parul de lungime medie si iti doresti o coafura care sa nu implice prea mult efort si care sa ii confere parului acel aspect sexy-ravasit si natural? Atunci impletitura obtinuta prin rasuciri este pentru tine.

Impletitura in trei si impletitura coada de peste

Dar cum ar fi sa combini impletiturile in trei cu celebra si indragita impletitura coada de peste? Rezultatul este unul minunat, pe noi ne-a cucerit.

Foto: Alexandra Dikaia /Shutterstock

Suvite impletite incrucisate

Ileana Cosanzeana s-a intors si a obtinut un look tare frumos pur si si simplu incrucisand cosite impletite si lasandu-le sa curga pe spate.

Foto: Alexandra Dikaia /Shutterstock

Cu o astfel de impletitura care face inconjurul capului intr-un mod gratios si elaborat, lasand restul parului sa cada liber pe spate si pe umeri, nu ai cum sa treci neobservata.

Foto: Alexandra Dikaia /Shutterstock

Impletiturile infinity (infinity braid) sunt in tendinte si se preteaza parului blond

Studiul katiefro exemplica foarte frumos una din tehnicile de impletit care a facut ravagii pe Instagram si Pinterest in ultima vreme: impletitura infinita (infinity braid). Coafura propusa de ei este extrem de creativa si un melanj armonios intre multiple tipuri de impletituri. Pare ca Rapunzel a prins viata!

Impletitura coada de peste partiala

Impletitura coada de peste partiala este adorabila si se potriveste de minune zilelor si evenimentelor cand vreti sa mizati pe ceva simplu, dar de efect.

 

Impletiturile arata la fel de fabulos, ba chiar mai cool, si cand sunt prinse in forma de coc in centrul capului. Aceasta coafura poate fi asociata fie unui stil stradal, fie unuia mai elegant.

Impletitura tip Trio si 'par in dezordine'

Hairstylistii de la Clo&Flo mizeaza pe un trio senzational de impletituri, cu aspect lejer, dar si pe un cuvant cheie esential "par in dezordine" (messy hair). Trebuie sa recunoastem ca rezultatul este unul de efect. 

Suvite impletite paralel

Fa-ti o coada de cal si de-a lungul ei, din suvite, fa impletituri paralele care sa inconjoara coada simetric si vei obtine o coafura extrem de cool.

Foto: garanga /Shutterstock

Coafura pentru parul blond: Impletitura minimalista de inspiratie infinity

Daca iti place stilul infinity in impletituri, dar ti se pare prea complicat pentru tine, poate ca aceasta coafura te va convinge. Este aceeasi impletitura infinity, dar la un nivel mai minimalist si mai simplist. Tonurile de roz ii dau stralucire si culoare.

Foto: Alexandra Dikaia /Shutterstock

Impletitura "Half-up" (Pe jumatate sus) pentru parul blond

Daca ai parul lung, aceasta coafura romantica, de inspiratie boho-chic, poate fi o alegere potrivita pentru tine. Stilul "half -up" (jumatate-sus) nu se demodeaza niciodata.

Impletitura romantica pentru par Ombre

Daca ai parul lung si vopsit prin tehnica Ombre, aceasta impletitura sub forma de cununa care inconjoara capul ti se va potrivi de minune. Are un farmec aparte si pare desprinsa din povestile cu printese medievale.

Impletitura pentru par lung si blond

Voua, celor care iubiti atat de mult florile incat vreti si coafuri inspirate din frumusetea lor, va recomandam aceasta impletitura half-up. Aceasta inconjoara partea superioara a capului si se termina intr-o forma de floare prinsa cu ajutorul unui accesoriu.

Foto: garanga /Shutterstock

Impletitura romantica, sexy

O impletitura simpla si uniforma, care coboara de-a lungul suvitelor de par si se integreaza firesc printre acestea, poate fi extrem de sexy si potrivita zilelor racoroase de toamna-iarna.

Foto main: By Alexandra Dikaia /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri