24 Iulie 2017 publicat în Frumusete 11 share-uri

Impletiturile, coada de cal si wet look sunt trei variante de styling foarte usor de obtinut.

Comunicat de presa

Vara este momentul oportun sa dam parului mai multa libertate. Renunta la coafurile foarte studiate si fixe, si opteaza pentru un par cu miscare naturala, ce pare aranjat cu minim de efort. Fa ca totul sa para simplu, dar de impact.

Arabella Zadic, trainer The Studio si membru in echipa Wella Professionals, iti propune 3 look-uri de vara, foarte usor si rapid de realizat.

1. Impletituri.

Pentru o impletitura reusita pregateste parul aplicand o lotiune pentru volum sau una pe baza de particule de sare, si usuca normal ajutandu-te de o perie. Foloseste tehnica fishtail sau clasica impletitura in trei.

2. Coada de cal.

Pare banala, dar poate arata fabulos. Separa sectiunea din fata printr-o carare de la o ureche la cealalta. Prinde o coada de cal dedesubtul vartejului si fixeaza cu un elastic. Tapeaza cealalta sectiune, de top, netezeste-o usor si pozitioneaza-o spre spate, fixand-o de baza cozii. Alege o suvita din coada de cal si ruleaz-o in jurul elasticului si fixeaza cu o agrafa. Asftel vei ascunde elasticul iar finish-ul va fi mai curat. Netezeste usor partea frontala si lateralele cu o perie moale si pulverizeaza un pic de fixativ. Pentru a accentua efectul de undone, relaxeaza si textureaza cu degetele topul, pentru a fi mai natural.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

3. Wet Look.

Wet look este imprumutat de pe podiumurile de moda. In cazul acestei coafuri este importanta pregatirea parului. Este necesara utilizarea unui primer, care uniformizeaza diferentele de structura de-a lungul firului de par. Apoi, pe parul uscat, se aplica de la radacina cativa centimetri spre lungimi un gel lucios cu grad mare de fixare sau un fixativ umed, cu luciu. Partea frontala astfel apretata o modelam cu ajutorul manilor pentru netezire, si cu un pieptan pentru a da acel efect de “after shower”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri