3 Iulie 2017 publicat în Frumusete 22 share-uri

Specialistul dermatolog explica cele mai importante lucruri pe care o persoana trebuie sa le aiba in vedere atunci cand ia decizia de a-si remodela buzele.

Exista reactii adverse?

Substanta cel mai frecvent folosita actual este acidul hialuronic, foarte asemanator acidului hialuronic intalnit in mod normal in piele, motiv pentru care reactiile si complicatiile sunt foarte rare. “Cu toate ca procedura este relativ necomplicata, trebuie avut in vedere ca pot aparea umflaturi sau hematoame imediat dupa injectare sau in urmatoarele 24-72 ore, dar acestea se resorb in cateva zile, vanatai care dureaza pana la o saptamana, sau mici noduli care trebuie masati usor in perioada ce urmeaza injectarii. In general, machiajul, aplicarea de gheata si creme pe baza de arnica duc la mascarea, stoparea si remiterea rapida a acestor neplaceri, in caz ca ele apar", explica specialistul dermatolog.

Indicatii inainte de procedura

Este indicata interuperea administrarii de aspirina, ibuprofen, ulei de peste si vitamina E cu minim o saptamana inainte de programarea interventiei, pentru a reduce la minimum riscul de vanatai. Multi dermatologi adauga si consumul de alcool pe aceasta lista din acelasi motiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

De cate sedinte este nevoie pentru a obtine volumul dorit

Cu siguranta ca buzele Angelinei Jolie sunt admirate de multi oameni, insa este indicat ca asteptarile sa fie realiste atunci cand se opteaza pentru remodelarea buzelor. “Fotografiile de referinta sunt chiar indicate, insa pacientul va hotari alaturi de medic aspectul cel mai potrivit pentru fizionomia sa. Este necesar sa se pastreze un echilibru armonios intre treimile fetei, de cele mai multe ori fiind necesare doar volume mici pentru a realiza o corectie usoara si nu o schimbare completa a formei si volumului buzelor”, spune domnul doctor Laurentiu Vladau.

Totodata, este recomandat ca rezultatul dorit sa fie obtinut treptat, pe parcursul a 2-3 sedinte, pentru a crea un efect mai de lunga durata si mai natural.

Ce se intampla dupa intreruperea tratamentului

In cazul in care pacientul decide stoparea injectiilor cu acid hialuronic in buze, acestea vor reveni la starea initiala.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Durata efectului

Durata efectului variaza in functie de substanta utilizata si de varsta pacientului. In medie, majoritatea pacientilor au nevoie de sedinte de intretinere la fiecare 4 pana la 6 luni pentru a mentine volumul dorit al buzelor.

Foto homepage: Aleshyn_Andrei /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri