7 Decembrie 2016 publicat în Frumusete 1 share-uri

Sfaturi esentiale pentru a alege rochia perfecta in functie de silueta si forma corpului tau!

5. Alte recomandari pentru diferite tipuri de siluete

Acorda mare atentie lungimii rochiei deoarece ea te ajuta sa iti alegi pantofii si inaltimea tocurilor. Daca este un eveniment special poti purta rochii lungi cu tocuri mai scurte, iar evenimentele casual sunt destinate rochiilor scurte si tocurilor inalte.

Daca abdomenul tau nu este plat, evita satinul sau matasea, pentru ca ele scot in evidenta liniile corpului.

Daca ai soldurile late, alege o rochie cu croiala dreapta ori de tip baby-doll. Evita materialele strâmte pe solduri in aceasta zona.

Silueta de tip diamant este complimentata de catre rochiile drepte, simple, dar accesorizate in abundenta. Uneori, toata stralucirea de care ai nevoie se gaseste intr-un colier de tip statement.

In final, nu uita ca rochia trebuie sa te faca pe tine sa te simti confortabil asa ca alege un model care sa te reprezinte si in care te poti simti in largul tau. Ai mare atentie la detalii - coafura, machiajul pantofii si accesoriile toate sunt elemente importante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Pentru mai multe sfaturi, inspiratie si modele de rochii viziteaza pagina noastra!

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri