Par subtire, fragil sau uscat? Par deteriorat, tern sau colorat? Ingrijirea experta Elseve ofera cate o solutie pentru problemele fiecarui tip de par!

Advertorial

Nu exista femeie care sa nu isi doreasca un par frumos, care sa arate perfect zi de zi. Intr-o lume in permanenta in miscare, podoaba capilara a ramas in continuare o carte de vizita pretioasa care vorbeste despre feminitate, seductie si incredere in sine. De ce sa nu intampini fiecare zi din viata ta cu un zambet larg si un par de care sa fii mandra? Chiar se poate!

Este atat de simplu in ziua de astazi cand beneficiem de o ingrijire experta a parului si de solutii personalizate de intretinere a sanatatii sale. Pe de alta parte, maturitatea are avantajele ei. Odata cu inaintarea in varsta, capeti si intelepciunea de a alege produse care iti potenteaza frumusetea si se potrivesc tipului tau de par. Inveti sa asculti mesajele corpului tau si sa ii oferi dragostea pe care o merita.

Par subtire, fragil sau uscat? Par deteriorat, tern sau colorat? Este evident ca fiind atat de diferite, avem si tipuri diferite de par. Cu nevoi diferite. Din fericire, ingrijirea experta Elseve ofera cate o solutie pentru problemele fiecarui tip de par (sampon, balsam si tratament) astfel incat tu sa te bucuri de un par sanatos si stralucitor, care sa atraga toate privirile. Iubeste-ti parul asa cum este si rasfata-l cu tratamente de ingrijire de cea mai buna calitate.

Descopera care sunt cele 6 game de ingrijire experta Elseve:

6 tipuri diferite de par, 6 Secrete de Frumusete

Gama Nutrigloss Luminizer este special creata pentru a transforma Parul Tern intr-un par lucios si matasos. Secretul tau de frumusete este ROZ in acest caz!

Gama Color Vive este ideala pentru mentinerea intensitatii Parului Vopsit, protejandu-ti culoarea parului pana la 28 de spalari. Mergi pe mana ROSULUI de data aceasta!

Gama Total Repair 5 este dedicata repararii Parului Deteriorat de la radacina pana la varf. Molecula cicamide, ingredientul revolutionar pe care il contine, reface bariera naturala protectoare a parului. ALBUL ar trebui sa fie puterea ta secreta daca ai acest tip de par!

Cu formula sa nutritiva imbogatita cu 6 uleiuri de flori pretioase, Gama Elseve Extraordinar revitalizeaza, hraneste si catifeleaza Parul Uscat. Mizeaza pe puterea GALBENULUI!

Gratiei moleculei Arginine, Gama Elseve Arginine Resist X3 fortifiaza Parul Fragil si il face mai rezistent. NEGRUL nu trebuie sa lipseasca din ritualul tau de infrumusetare!

Gama Elseve Fibralogy se preteaza parului subtire, fara volum, molecula filloxane ajutandu-ti parul sa isi recapete densitatea si stralucirea naturala. ALBASTRUL va fi micul tau secret!

Te invitam cu aceasta ocazie sa completezi si acest quiz pentru a afla ce tip de par ai si care este ingrijirea experta de care are nevoie. Poti castiga GAMA TA ELSEVE pentru un an! Descopera mai multe pe www.elseve.lorealparis.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri