Descopera 4 pasi esentiali pentru un ten stralucitor in doar cateva minute!

Fiecare dintre noi are acele momente in care pur si simplu pierde notiunea timpului inaintea unui eveniment important, a unei cine alaturi de partener, sau a unei intalniri de afaceri unde imaginea este foarte importanta. De cele mai multe ori intram in panica si nu reusim sa mai facem nimic, anulam totul in ultimul minut sau simtim ca energiile nu ne ajuta si ca nimc nu o sa iasa asa cum trebuie.

Ei bine, pentru aceste momente am structurat un mic "ghid de resuscitare" care te va ajuta sa fii gata in doar cateva minute, iar tenul tau sa radieze de stralucire.

Foto: Kuznetsov_Dmitry, Shutterstock

Iata care sunt cei mai importanti pasi:

1. Exfoliaza
Un gel exfoliant este ideal pentru a inlatura celulele moarte si pentru a lasa pielea fina inainte sa te ocupi de un make-up rapid.

2. Hidrateaza
Foloseste o crema hidratanta si ai grija sa intre bine in piele inainte sa aplici fondul de ten si celelalte produse de make-up.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

3. Acopera
Foloseste cel mai bun fond de ten pe care il ai (de preferat unul cu un grad mare de acoperire) pentru a ascunde micile imperfectiuni. Apoi evidentiaza un pic ochii cu un contur delicat si un pic de mascara. Nu uita sa hidratezi si buzele pentru un aspect cat mai natural.

4. Lumineaza
Acum, foloseste o pudra iluminatare pentru un plus de stralucire, si un blush de culoarea piersicii pentru a oferi tenului un aspect fresh.

Ce spui, incerci si tu?

Foto prima pagina: William Moss, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri