17 Mai 2016 publicat în Frumusete 18 share-uri

Stiai ca sportul poate fi un dusman al sanatatii tenului? Citeste asrticolul pentru mai multe detalii.

Pentru sanatatea tenului nostru, noi doamnele, apelam la diferite tratamente cosmetice, trucuri de frumusete si multe alte lucruri care ne ajuta de cele mai multe ori sa ascundem micile imperfectiuni si sa imbunatatim aspectul tenului.

Daca in materie de ce trebuie sa facem pentru tenul nostru manifestam un interes mai mare, cand ne referim la ce nu trebuie sa facem pentru ca tenul nostru sa ramana sanatos, nu suntem la fel de bine informate.

foto: Irina Bg, Shutterstock

Hai sa vedem care sunt cei mai periculosi dusmani ai tenului:

Alimentatia

O alimentatie echilibrata este mereu cel mai important aliat al unui ten sanatos si nu numai. Sunt insa cateva grupe de alimente pe care trebuie sa le eviti daca nu vrei sa te confrunti cu probleme dermatologice. O sa amintim cateva dintre ele si anume lactatele, carbohidratii si alimentele excitante cum ar fi ciocolata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Consumate in cantitati mari, acestea pot duce la aparitia problemelor neplacute ale tenului.

Sportul

Stim foarte bine ca sportul este cel mai bun prieten al nostru si ca beneficiile acestuia nu pot fi contestate sub nicio forma. Ceea ce nu stim, este faptul ca anumite conditii in care desfasuram activitatile sportive ne pot influeta atat sanatatea organismului, dar mai ales sanatatea tenului.

Daca ranspiratia persista pe ten in timp ce facem miscare, dermatitele de contact apar cat ai bate din palme. De asemenea, este indicat sa ai tenul curat in timp ce faci sport si sa nu utilizezi produse cosmetice pentru a lasa tenul sa respire.

Somnul

Te intrebi cum poate fi somnul un dusman al sanatatii tenului? Ei bine, cercetari recente au demonstrat faptul ca somnul are un impact incredibil asupra acestui aspect. In cele opt ore minime de somn, corpul elimina toxinele si se vindeca singur printr-un sistem extrem de bine pus la punct.

Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

In momentul in care nu este respectat acest program de somn, oboseala si stresul sunt vizibile pe chipul fiecareia dintre noi prin cearcane, pete, riduri si multe alte neplaceri.

foto prima pagina: www.BillionPhotos.com, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri