„Nu este nimic mai frumos decat feminitatea. Indiferent de varsta, indiferent de unde venim fiecare, sau ce rol avem in lume, noi femeile avem abilitatea de a iubi deschis, intr-un mod divin, care uneste.” - Lisa Schrader.

ACEL MOMENT

Vine un moment in drumul fiecarei femei, un moment cand trecerea timpului ne aduce de fapt, mai multa stralucire, mai multa incredere de sine. Da, femeile stiu sa iubeasca si in mare partea a vietii lor daruiesc nesfarsit, mai ales celor din jur – caldura, disponibilitate, speranta.

Dar vine acest moment in viata unei femei cand… ceva miraculos se intampla. Femeia asta matura a invatat sa se iubeasca pe ea insasi.

  • „Mai bine as arata minunat asa cum sunt decat sa incerc sa arat ca la 19 ani. Ma simt fericita in pielea mea, mult mai fericita decat atunci cand eram tanara.” – O femeie matura.
  • „Imi place unde ma aflu.”, spune si Naomi Wolf o focoasa teoreticiana si scriitoare, ajunsa la varsta matura. „Foarte multe dintre noi iubim stadiul unde ne aflam.”

Da, ele sunt femeile care i-au ajutat, in tot acest timp care a trecut, pe fii si pe fiicele lor, sa isi creasca aripi. Au fost acolo aproape, au daruit lumii si familiilor lor, tot ce au stiut ele mai frumos, mai inteligent. Au avut momente de cadere, dar s-au ridicat. Au plans si au fost puternice in acelasi timp. Au invatat in aceasta calatorie, singure sau impreuna cu cineva, au trecut prin relatii care le-au daramat pentru moment, ca mai apoi sa renasca, sau le-au implinit. Si au ajuns in acest punct, care le gaseste mai increzatoare in ele insele, cu noi proiecte de viitor, cu planuri si aspiratii pentru ca viata le ofera de fapt, O NOUA SANSA SI O NOUA PERSPECTIVA. Una eliberatoare.

#FARAPAUZA!

Aceste femei care isi traiesc feminitatea dupa menopauza, ne dau puterea de a crede in magia vietii si ne inspira. Ne plecam in fata dumneavoastra, doamnelor, caci sunteti curajoase, sunteti mai frumoase si mai intelepte. Iar insumarea anilor a creat atat de multa valoare. Aceasta este varsta cand zeita din fiecare femeie isi trezeste adevarata putere. Voi ne invatati ca inainte de a-i iubi pe ceilalti, trebuie sa ne iubim pe noi insine. Si ca de aici izvoraste adevaratul farmec. Voi stiti sa va priviti in oglinda cu zambet, voi ne aratati ca viata continua... #farapauza!
Din acest punct al vietii, femeile nu mai cauta validarea exterioara, pentru ca au aflat ca valoarea este aceea pe care ele insele o creeaza…

  • „Eu aleg fericirea, peste suferinta, caci stiu ca sunt. Fac loc viitorului nestiut sa imi umple viata cu acea surpriza ce va sa fie.” – marturiseste talentata scriitoare, Elizabeth Gilbert.

E DOAR UN MIT!

Este adevarat ca femeile intra in depresie din cauza felului in care arata, pe masura ce imbatranesc?

Nu, e doar un mit. Pentru ca ele aleg fericirea atat pe din interior, cat si pe din afara. La varsta aceasta stii mult mai multe lucruri pentru a te pastra in forma. Stii mai bine despre ce te face sa te simti bine purtand sau ce fel de produse iti alinta trupul si ti se potrivesc. Si esti capabila sa iubesti felul in care arati. Da, cu adevarat.

Acesta este momentul cand in sfrasit, fiecare dintre noi suntem libere sa ne imbratisam adevaratul sine, iar autenticitatea asta se reflecta si in exterior. Si este adevarata frumusete. Este timpul cand avem intelepciunea de a actiona pentru noi, cand ne ingrijim fizic si emotional, mai ales pe noi insine!

Acestor femei zeite le este dedicata Neovadiol Complex Substitutiv, prima crema Vichy capabila sa compenseze efectele menopauzei asupra tenului. Pielea este transformata. Densitatea, elasticitatea, confortul si prospetimea sunt redate. Tenul devine mai luminos, volumele sunt remodelate.

Aceasta este varsta cand o femeie isi spune: „Cred ca merit ceva frumos.”
Si isi va oferi. In orice clipa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri