2 Martie 2016 publicat în Frumusete 52 share-uri

Indiferent de varsta biologica, cel mai adesea este posibil sa simti ca se creeaza o neconcordanta intre starea de spirit si infatisarea exterioara.

6. Cumpara-ti sutiene noi

Pe masura ce anii trec, totul cedeaza actiunii constante a fortei gravitationale. Tesutul de sustinere a sanilor devine mai lax cu trecerea timpului, insa acest lucru nu trebuie sa te resemneze. Cumpara-ti cateva sutiene noi care au o sustinere suplimentara si cupele intarite si rezistente. Acestea ofera suportul necesar si iti vor readuce sanii la nivelul la care se situau in tinerete (adica la mijlocul distantei dintre umar si cot).

7. Rasfata-te cu o manichiura

Un set de unghii ingrijite sau cateva bijuterii de efect distrag atentia de la potentialele semne lasate de imbatranire, cum ar fi venele proeminente sau petele pigmentare. Un grup de cercetatori din Marea Britanie a chestionat o serie de subiecti sa aproximeze varsta unor femei, doar pe baza fotografiilor mainilor acestora. 49% dintre acestia au aproximat o varsta mult mai mica a femeilor care aveau o manichiura ingrijita sau care purtau bijuterii (inele, bratari) sau tatuaje.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

8. Infrumuseteaza-ti zambetul

Un zambet stralucitor este apanajul tineretii si sanatatii. Asa ca acum este momentul potrivit sa investesti in cateva sedinte la stomatolog, pentru a pune la punct un plan de remediere a eventualelor probleme. Desigur ca sunt eficiente si pastele de dinti sau kiturile de albire din comert, insa nimic nu este la fel de eficace precum o albire profesionala realizata la cabinetul medicului dentist. In plus, in cazul kiturilor de albire din comert, trebuie respectat cu exactitate timpul de actiune asupra dintilor, pentru a evita o serie de neplaceri, cum ar fi iritatiile gingivale, sensibilitatea dintilor sau albirea inegala a acestora.

Ca sa arati bine si sa fii cea mai buna versiune a ta, nu trebuie decat sa ai grija de tine si sa iti pui in valoare trasaturile fizice care te scot din anonimat!

de Ramona A.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Foto homepage: goodluz / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri