O arta monocroma cu aspect marmorat care se potriveste cu orice tinuta si inlocuieste cu succes orice bijuterie!

Adevaratele repere in lumea modei stiu ca o tinuta este, intr-adevar, atent si corect construita cand se tine cont de aspectul unghiilor. Iar unghiile sunt ca panza unui artist, perfecte pentru a afisa picturi aduse la rang de arta.

Singura problema aici este - cine are timpul si talentul necesar pentru a realiza tehnici complicate pe care tehnicienii in manichiura le studiaza si perfectioneaza in ani de zile? Ei bine, daca te-ai intrebat asta (si, cel mai probabil, ai facut-o), inseamna ca esti cu un pas mai aproape de gasirea unei metode pe care o poti realiza cu jumatate de ora inainte sa iesi din casa, fara sa fie nevoie sa-ti faci griji pentru uscarea straturilor de oja.

Inainte sa te preocupi de partea glamour a aspectului unei unghii, tine cont si de mentinerea sanatatii acestora. Ia suplimente recomandate de doctorul dermatolog, evita solutiile de inlaturare a ojei pe baza de acetona si limiteaza contactul cu substante chimice. Acestea sunt doar cateva sfaturi de ingrijire a sanatatii unghiilor de pe webmd.com.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Rezultatul? O arta monocroma cu aspect marmorat care se potriveste cu orice tinuta si inlocuieste cu succes orice bijuterie. Pasii sunt simpli, regula de baza este ca fiecare unghie trebuie decorata pe rand, dupa cum urmeaza:

1. Pentru inceput, aplici o baza transparenta ca sa-ti protejezi unghiile de eventuale pete care pot fi cauzate de pigmentii puternici din oja dar si ca sa ajuti oja sa adere mai bine la suprafata unghiilor.

2. Alege o oja alba opaca si aplic-o pe prima unghie. Nu astepta sa se usuce ca sa treci la pasul urmator.

3. Cu o oja neagra, traseaza trei linii de la baza catre varf. E foarte important sa te misti repede, ca oja sa fie inca maleabila.

4. Urmeaza pasul care face diferenta. Ia o scobitoare si traseaza de la baza spre varf un „S“ continuu prin care sa mixezi armonios cele doua nonculori. Pentru a castiga timp, un tehnician ar folosi un instrument destinat special unui amestec atat de fin, de pe un site specializat cum este nailshop.ro.

5. Pasul final: aplica un lac de unghii transparent care sa fixeze designul si sa dea stralucire unghiei. Asta e tot! Fiecare unghie e gata in mai putin de un minut iar aspectul pare desprins din cataloagele celor mai renumite saloane de manichiura.

Sursa foto: picjumbo.com

Sursa video: cutepolish channel


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri