8 Ianuarie 2016 publicat în Frumusete 69 share-uri

Reinterpretari ale unor stiluri de machiaj clasic, dar si naturalete inocenta - acestea sunt trendurile in make-up propuse de designeri pe podium. Machiajele sunt in 2016 indraznete si contrastante, deci oricine isi poate gasi stilul in anul acesta.

Katiusa Popovici, make-up artist, iti spune care sunt principalele tendinte in machiaj pentru anul 2016:

”Asa cum in 2015, culoarea in mare voga a fost marsala, acum in 2016, avem deja doua culori stabilite de Institutul Pantone din New York. Acestea sunt rozul cuart si albastrul seren(albastrul cerului). Tenul va fi obligatoriu proaspat si natural. Se accentueaza obrajii pentru a le da o stralucire rozalie si mai ales buzele care vor fi in culori puternice de rosu aprins. Pt ochi, tonuri azurii, albastru electric sau bleu celest – acestea vor fi fara indoiala, nuantele preferate pt machiaj in anul urmator. In contrast avem si machiajul grafic, foarte accentuat cu buze nude, asa ca indiferent de fizionomie, fiecare isi poate gasi un stil personal care sa fie si in tendinte”, explica Katiusa Popovici, make-up artist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Privire grafica

Pe toate podiumurile s-a putut observa infrumusetarea ochilor cu tot felul de elemente si codite grafice sau reinterpretarea clasicului ”cat-eyes”. Este suficient sa ne uitam la prezentarile Chanel, Dior si Fendi pentru a intelege cat de usor poate fi transformata privirea cu ajutorul unor simple aplicari de farduri gri-inchis sau a unui eyeliner negru intens. Atata timp cat linia de tus iese in evidenta, iar aceasta este cat mai groasa , abstracta si geometrica, atunci este in trend.

Machiajul cat eyes continua sa fie printre cele favorite si in 2016, insa nu fara a trece printr-o metamorfoza. Incearca sa desenezi coditele pe pleoapa inferioara sau sa creezi o privire cu adevarat de pisica cu linia dubla sau in mai multe culori pentru o nota de exotism. Nu uita sa asortezi ochilor un ten Nude Sheen, inspirat de Kate Moss, care presupune o baza de machiaj usoara, fluida si translucida. Pentru aceasta se inlocuieste pudra normala de fata cu una bronzanta sau fard de obraz sidefat”, explica Katiusa Popovici.

Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Smokey eyes nu iese din trend, dar si acesta intr-o alta interpretare, mai subtila, sofisticata si mai putin definita, care poate cuprinde nu doar pleoapa de sus si cea de jos si sa ajunga chiar si pana la linia sprancenelor si la radacina nasului. Poti purta acest machiaj cu o baza nude atat de pentru ten cat si pentru buze, asa cum propune casa de moda Chanel.

Buze conturate

Se spune ca poti sa impresionezi doar si cu o nuanta de rosu aprins pe buze, insa secretul consta in a gasi tonul perfect. In prezentarile de moda Celine, Saint Laurent, Antonio Berardi, Bottega Veneta si Carolina Herrera, makeup artistii au optat pentru eternul rosu aprins pe buze.

”Aceasta este de fapt singura culoare utilizata, pentru ca machajul ochilor se reduce la minim. Rezultatul este unul rafinat, care sporeste increderea in sine. Nuantele preferate sunt cele de rosu stacojiu si rosu aprins, aplicate cu ajutorul unei pensule, pentru o forma cat mai precisa”, adauga expertul in make-up.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri