18 Decembrie 2015 publicat în Frumusete 27 share-uri

Indiferent ca ne referim la stilul lor de viata, la frumusetea sau la felul distinct de a se imbraca si de a fi, frantuzoaicele au fost intotdeauna o sursa de inspiratie. Sa invatam de la ele putin din arta de a trai frumos:

Advertorial

1. Ai grija de tine

Un strop de parfum cand au iesit pe usa – discret si seducator in acelasi timp, o esarfa de matase care sa le invaluie pielea si sa adauge tinutei acel „je ne sais quoi”, un colier de perle care sa scoata din anonimat o tinuta, o oja frumoasa pe unghii, o coafura/ tunsoare moderna si ingrijita care sa evidentieze armonios fizionomia… frantuzoaicele stiu cel mai bine ce inseamna sa te iubesti pe tine si sa iti pui in valoare frumusetea intr-un mod discret.

Frantuzoaicele au inteles ca mai putin inseamna mai mult si mizeaza pe simplitate. Prin urmare, acorda o importanta deosebita ingrijirii pielii, tenului si gatului si au facut din rutina zilnica un adevarat ritual al frumusetii. Ele opteaza pentru produse de buna calitate, din ingrediente naturale, pentru un machiaj simplu, cat mai natural si discret, in care rujul devine piesa de rezistenta a seductiei. Spre exemplu, la o rochie statement care se vrea in sine o declaratie de frumusete, frantuzoaicele vor asorta intotdeauna un ruj natural, de calitate, in nuante nude. Daca rochia este neagra sau in culori neutre, rujul va fi intotdeauna mai intens, probabil rosu. Caci, DA, am uitat sa mentionam: frantuzoaicele adora ROSUL, culoarea pasiunii!

2. Rafinamentul frantuzesc

Moda frantuzeasca se bazeaza pe ideea de simplitate si de bun gust. Eleganta, rafinata, este imposibil sa nu te indragostesti de ea si sa nu iti doresti sa o adopti in tinutele tale. In garderoba frantuzoaicelor regasim piese in linii clasice, sacouri sau cardigane cu croiala impecabila, trenciuri in tonuri neutre (alb, negru, gri, bej), pantaloni tip cigarette care dezvelesc glezna, materiale de buna calitate care ofera senzatia de rasfat a pielii.

Bineinteles ca din garderoba frantuzoaicelor nu pot lipsi costumele deux - pieces, dungile, rochiile negre sau cele cu imprimeuri florale – seducatoare, dar niciodata prea sexy sau revelatoare. Asigura-te totodata ca ai in garderoba ta o pereche de incaltaminte sau o geanta de buna calitate (frantuzoaicele prefera balerinii – confortabili, dar chic in acelasi timp!), o fusta creion sau o camasa alba in stil masculin. Ca o regula de bun simt, tocurile unei frantuzoaice nu au niciodata inaltimi ametitoare. Iar cel mai important este sa iti gasesti propriul stil si sa nu faci rabat de la el.

3. Bucura-te de lucrurile marunte ale vietii

Indiferent ca ne referim la un delicios ecler cu ciocolata, la mirosul delicat de lavanda sau la o bucatica de branza perfect maturata, frantuzoaicele apreciaza lucrurile mici ale vietii. Si o fac in mod continuu, de la varste mici pana la batranete In plus, ele au un stil de viata activ si nu inceteaza sa se simta bine si sa se distreze indiferent de varsta. Adora sa isi petreaca timpul liber cutreierand orasul, sa se plimbe in parcuri, in gradini, gradinarind, mergand pe bicicleta… Sa ne bucuram de viata si de ceea ce iubim!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri