14 Decembrie 2015 publicat în Frumusete 8 share-uri

In luna cadourilor, BaByliss Paris iti aduce o multime de motive de bucurie! Produsele revolutionare, perfecte pentru coafuri spectaculoase sunt acum insotite de cadouri surpriza ce vor transforma sarbatorile in momente de neuitat.

Advertorial

Incepand cu 1 decembrie, peria Intuitive Rotating Brush, ondulatorul Curl Secret, Multistyler-ul Style Mix si multe alte produse BaByliss Paris devin cadoul perfect pentru tine si cei dragi tie.

Peria rotativa Intuitive Rotating Brush intuieste automat directia de rotire, la dreapta sau la stanga si iti permite sa creezi chiar la tine acasa, diferite coafuri spectaculoase, exact ca la un salon de specialitate. Alaturi de peria rotativa, primesti acum si placa de indreptat parul Ultra Slim 22 mm, ideala pentru aranjarea parului intr-un timp cat mai scurt.

Primul ondulator complet automat din lume, Curl Secret vine insotit de peria Optimum ce va conferi buclelor un plus de volum si naturalete. Ondulatorul este o mare inovatie ce dispune de tehnologia Auto-Curl prin care aparatul transforma automat suvitele de par in bucle, asigurand o ondulare uniforma si bucle perfecte.

Setul special pentru voiaj este cadoul perfect pentru cei pasionati de calatorii. Cele doua produse au invelis ceramic, sistem de ionizare si tehnologie Wet&Dry, iar placa mini este cea mai practica solutie de indeptat sau ondulat parul. Cu acest set vei arata fabulos fie ca esti pe partie la ski sau intr-o tara exotica, pe plaja.

Versatilul Multistyler Style Mix iti aduce cadou un set special de pensule de make-up cu care vei avea mereu un machiaj impecabil. Multistyler Style Mix iti ofera versatilitatea necesara pentru a crea cele mai noi coafuri potrivite pentru orice ocazie. Cu un design unic si 10 accesorii diferite poti avea un nou stil in fiecare zi.

Gama de uscatoare de par Expert ofera alaturi de uscatorul Expert 2000 si un portfard elegant, perfect pentru fardurile stralucitoare de iarna. Expert 2000 este solutia perfecta pentru un volum de lunga durata, cu cele trei viteze de temperatura te vei bucura de diferite stiluri de coafuri in functie de tipul tau de par.

Cadourile speciale de la BaByliss Paris sunt disponibile incepand cu 1 decembrie in toate magazinele partenere. Mai multe detalii gasesti pe site-ul oficial www.babyliss-romania.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri