In ultimele decenii, Hollywood-ul a devenit un simbol al elegantei si al rafinamentului, iar pe covorul rosu defileaza unele dintre cele mai bine imbracate si stilate femei din lume.

In ultimele decenii, Hollywood-ul a devenit un simbol al elegantei si al rafinamentului, iar pe covorul rosu defileaza unele dintre cele mai bine imbracate si stilate femei din lume.

Fiecare dintre ele are propriul secret cu privire la stil si eleganta, insa unele dintre ele sunt dornice sa le invete si pe celelalte femei ce inseamna rafinamentul si stralucirea.

Iata care este secretul lor:

Sarah Jessica Parker

Starul din „Sex and the City” iubeste hainele, in toate formele lor. Niciodata nu ii este frica sa riste vestimentar, iar aerul sau unic vine din combinatia de culori, de texturi si de forme ale accesoriilor vestimentare. Stilul „casual” o prinde de minune. Combinatia blugi, o bluza lunga drapata și o jacheta scurta o scoate intotdeauna in evidenta. Insa Sarah Jessica Parker mai are un secret: bijuteriile; le poarta din abundenta, mai ales la tinutele decoltate, cu jacheta scurta. Bijuteriile sunt la indemana oricui, dar vestea cu adevarat buna ca la fel sunt si bijuterii cu diamante – iar barbatii pot beneficia acest confort. Mr. Big al tau ar trebui sa afle mai multe despre asta pe bijuteriateilor.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow este indragostita de haine si apreciaza accesoriile vestimentare care nu depind de capriciile modei, precum blugii, blazerele si cardiganele. Insa nu evita nici fustele mini sau pantalonii taiati. Paltrow este una dintre putinele femei din lume care stie sa combine cele doua stiluri vestimentare si sa arate intotdeauna foarte bine. „Mama mea m-a invatat sa ma imbrac intotdeauna ca o doamna si niciodata n-o sa regret asta”, spune Gwyneth Paltrow, conform harpersbazaar.com. Atunci cand participa la o gala de seara, actrita prefera rochiile lungi si bijuteriile discrete din aur. In plus, Gwyneth Paltrow adora, ca vestimentatie de zi cu zi, rochiile scurte, cu o geanta clasica si cizme edgy.

Nicole Kidman

Castigatoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „The Hours” adora drama si eleganta, pe care le transpune in stilul sau vestimentar. Desi are acces la cei mai buni stilisti si designeri din lume, ea isi pune intotdeauna amprenta asupra modului in care se imbraca. In timpul galelor majore, Nicole Kidman straluceste mereu cu ajutorul rochiilor lungi si aurite, iar toate privirile sunt indreptate asupra sa. De multe ori o vedem cu blugi, o bluza foarte sic si un blazer de catifea, insa nu se fereste niciodata de culorile indraznete. Pentru intalnirile din timpul zilei, Nicole Kidman alege o rochita de seara si poarta balerini simpli sau pantofi comozi, cu varfurile descoperite.

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante


Foto: Wikimedia Commons


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri