10 Iulie 2015 publicat în Frumusete 148 share-uri

Tenul lucios si lipsit de suplete, alaturi de porii dilatati, reprezinta unele dintre cele mai comune efecte atunci cand vorbim de un ten acneic si gras.

Daca pielea fetei tale se regaseste in aceasta descriere, probabil ca stii deja ca una dintre cele mai frecvente cauze ale acestei probleme o constituie excesul de sebum. Desi tenul acneic si gras este caracteristic perioadei adolescentei, el da batai de cap si multor adulti care se confrunta cu glande sebacee hiperactive.

Pentru a preveni sau ameliora problemele specifice tenului gras si acneic sunt esentiale asimilarea in rutina zilnica a catorva obiceiuri ce presupun atat o tratare din interior, cat si una din exterior. Asadar, un aspect foarte important il reprezinta tipul de alimente consumat in dieta cotidiana. In timp ce grasimile si zaharurile in exces sensibilizeaza tenul gras, ducand la declansarea productiei de sebum, o alimentatie sanatoasa va contribui la controlul productiei de sebum, ajutand organismul sa raspunda mult mai usor oricarui agent extern ce poate afecta pielea.

Alaturi de o alimentatie cat mai bogata in fructe si legume, ce vor asigura organismului un echilibru de minerale si vitamine, tratarea tenului gras presupune si alegerea unor produse cosmetice care sa raspunda eficient nevoilor sale. Este important ca acestea sa sigure o curatare in profunzime a pielii prin inlaturarea cosmeticelor, a prafului, resturilor celulare, secretiilor, transpiratiei si microorganismelor ce pot afecta sanatatea tenului.

Pentru a oferi o solutie eficienta la aceasta problema frecventa, expertii Gerovital, in colaborare cu specialisti din domeniul sanatatii, au conceput o noua gama de produse dermatocosmetice, Gerovital H3 Derma+, ce ofera solutii pentru tratarea diferitelor probleme ale tenului si parului. Datorita formulei sale hipoalergicenica si fara parabeni, Gelul spumant purifiant Gerovital H3 Derma+ asigura curatarea eficienta si blanda a tenului si, in acelasi timp, purifica si regleaza productia de sebum. Cu un efect exfoliant, acidul lactic si acidul salicilic natural din componenta Gelului spumant purifiant ajuta la curatarea si eliberarea porilor si stimuleaza procesele de reinnoire celulara. Alaturi de acesta, Emulsia hidratanta matifianta Gerovital H3 Derma+ hidrateaza si matifiaza, fiind o crema cu structura usoara ce contribuie, de asemenea, la reglarea secretiei de sebum. Iar pentru completarea acestui ritual de ingrijire eficienta a tenului gras, Crema antiacneica Gerovital H3 Derma+ are rolul de a reduce punctele negre, formatiunile acneice, petele de roseata si semnele postacneice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri