In onorea celei dea 68-a editii a Festivalului de la Cannes, hairstilistul John Nollet i-a creat look-ul Umei Thurman pentru Soirée Chopard.

Comunicat de presa

In onorea celei dea 68-a editii a Festivalului de la Cannes, hairstilistul John Nollet i-a creat look-ul Umei Thurman pentru Soirée Chopard. Nollet a creat un look chic special gandit pentru a intensifica frumusetea naturala a actritei. Lookul a fost unul drept si simplu cu miscari asimetrice glamouroase care au scos in evidenta luminozitatea si stralucirea parului.

Cum a fost creat look-ul:


• Incepe prin aplicarea Spumei pentru Volum de la Moroccanoil de la radacina pana la varfuri pe parul umed.
• Apoi, cu ajutorul unei perii rotunde uscati parul cu foehnul. Indrepati varfurile cu ajutorul unei placi pentru par.
• Creaza o parte asimetrica in varful capului nu tocmai centrata. Rasuceste o suvita de par care incadreaza fata si cu ajutorul unei agrafe fixeaz-o in partea stanga .
• Finiseaza aspectul coafurii netezind firele rebele cu ajutorul Cremei Hidratante pentru Coafat de la Moroccanoil. Va da parului un aspect sanatos. Pentru o fixare flexibila si o stralucire de durata pulverizeaza Spray pentru par stralucitor Moroccanoil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Produsele folosite:

Spuma pentru volum Moroccanoil a fost special creata pentru a conferi textura si flexibilitate naturala a parului. Formula usoara confera fixare flexibila de lunga durata si volum natural. Spuma pentru volum Moroccanoil confera parului fin, lipsit de stralucire, volumul de care are nevoie fara a lasa reziduuri lipicioase. Parul este sanatos si extrem de matasos la atingere.

Crema hidratanta pentru coafat - Reprezinta partenerul perfect. Aceasta hraneste, hidrateaza si combate electrizarea pentru toate tipurile de par, in special pentru parul aspru si uscat. Defineste o fixare usoara si excelenta pentru creeare coafurilor cu foehnul. De asemenea, este excelenta pentru netezirea varfurilor neascultatoare si reimprospatarea coafurilor vechi de o zi.

Spray de par stralucitor- Usor la atingere, cu un grad de reflexie si de control pentru par, spray-ul de par sralucitor Moroccanoil contine o formula cu o combinatie de ingredient foarte sofisticate saturate cu ulei de argan. Acest spray de par usor si eficient ofera o fixare flexibila, de lunga durata, fara a lasa reziduuri lipicioase.

Cele mai încurajatoare citate despre succes Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

*Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv in magazinele
Top Line si saloanele selectionate.

***

Despre Moroccanoil

Moroccanoil ofera formule inovatoare, usor de utilizat si eficiente, care ofera rezultate uluitoare indiferent de tipul de par, conferindu-i un aspect natural, frumos si sanatos. Ca pionier al industriei de tratamente destinate ingrijirii parului ce au la baza uleiuri nutritive, Moroccanoil® a obtinut rapid recunoastere printre persoanele avizate ce activeaza in industria de moda si beauty, generand un cult printre stilistii de top si clientela lor selecta. Lansate in urma cu 6 ani, produsele Moroccanoil sunt acum disponibile in 40 de tari de pe tot globul. Gama de lux pentru ingrijirea parului de la Moroccanoil este cunoscuta pentru eficacitate si pentru consistenta naturala, produsele fiind destinate tuturor tipurilor de par si oferind un amestec de calitate din cele mai apreciate ingrediente care asigura rezultate spectaculoase si performante uluitoare.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri