Majoritatea femeilor se gandesc deja la vara si la modele vestimentare ideale pentru sezonul estival. Cum ar fi daca pe trupul tau ar arata bine orice piesa vestimentara?

Ei bine, centrul de rasfat Beautyferia s-a gandit ca meriti sa te bucuri din plin de trupul tau si de ce nu, si de admiratia celor din jurul tau.

Astfel, am ales cu grija terapiile din meniu si le-am adunat in SUPERPACHETUL nostru anual, unic pe piata in ceea ce priveste remodelarea corporala. Special pentru tine, Beautyferia a creat pachetul ”Trasforma-te” ce include:

10 sedinte de slabire intensiva pe baza de ultrasunet cavitational (Eximia/Powershape)
10 sedinte de drenaj limfatic (vacuumatic/manual)
10 impachetari Detox
10 sedinte electrostimulare

Primele 50 de astfel de pachete sunt oferite la pretul de 999 lei, in timp ce urmatoarele 50, se bucura de pretul de 1199 lei.

Dupa cum bine ai observat, acest pachet a fost conceput pentru a obtine cele mai eficiente rezultate. Chiar daca nu exista un termen de valabilitate pentru a efectua aceste sedinte, iti recomand sa urmezi o schema de tratament pe care o vei stabili de comun acord cu profesionistii nostri si pentru care Beautyferia iti ofera o garantie reala!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri