23 Aprilie 2015 publicat în Frumusete 267 share-uri

Pielea uscata iti da si tie batai de cap? Nu este de mirare avand in vedere modificarile bruste de vreme, poluarea si toti factorii externi care ne afecteaza organismul, deci si cel mai mare organ al corpului omenesc– pielea.

Simptomele pielii uscate sunt: mancarimile, senzatia neplacuta la atingere, uneori iritatiile si descuamarea pielii. Netratate la timp, aceste simptome vor duce la accelerarea procesului de imbatranire a pielii si implicit la aparitia mult mai rapida a ridurilor.

Desigur ca nu putem avea control absolut asupra unor factori ca poluarea sau schimbarile vremii, insa exista alte lucruri de care putem sa tinem cont si pe care le putem face pentru a ameliora simptomele pielii uscate.

O piele frumoasa incepe cu o alimentatie cat mai sanatoasa, iar acest lucru presupune atat consumul de alimente bogate in vitamine, cat si de suplimente de acizi grasi omega3, esentiali pentru hidratarea pielii foarte uscate. De asemenea, sunt recomandate minim 8-10 pahare de apa in fiecare zi, care ajuta pe termen lung la mentinerea unei pieli hidratate. De foarte multe ori insa, un stil de viata sanatos nu este suficient pentru ingrijirea pielii cu diferite probleme. Astfel, este nevoie sa folosim produse cosmetice special concepute pentru ameliorarea senzatiei de piele uscata si tratarea nevoilor speciale pe care le are aceste tip de ten.

Iata cateva dintre recomandarile noastre:

Din familia produselor dermatocosmetice recomandam Crema activ hidratanta 24h Gerovital H3 Derma+ care actioneaza direct asupra primului strat al pielii datorita combinatiei de acizi grasi esentiali omega. Acestia optimizeaza rezervele dermice de apa prin cresterea continutului de acid hialuronic. Compusii bogati in aminoacizi din compozitia cremei asigura o hidratare de durata si tonifierea tegumentului. Pentru afectiuni mai grave ale pielii, precum dermatita atopica ( ce se manifesta prin roseata, crapaturi si inflamatii la nivelul pielii), poti folosi Crema emolienta superhidratanta Gerovital H3 Derma+. Special creata pentru tratamentul pielii sensibile, aceasta contribuie la refacerea barierei epidermale, combatand inflamatia de la nivelul tegumentar si rehidratand intens pielea.

De asemenea, in cazul in care pielea sufera de iritatii sau leziuni superficiale, aparute fie din cauza agentilor externi, fie din cauza peelingurilor repetate si a epilarilor IPL sau laser, Crema dermatoprotectoare H3 Derma+ asigura o vindecare rapida a tegumentului, actionand direct asupra refacerii pielii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri