27 Martie 2015 publicat în Frumusete 4 share-uri

Una dintre cele mai recente inovatii ale Farmec este gama Gerovital H3 Derma+, o linie de produse dermatocosmetice special conceputa pentru a trata acneea, iritatiile, leziunile, ridurile sau scalpul cu probleme. Emblema Pharmaceutical Concept pe care o poarta gama reflecta grija pentru formulele concepute, acestea fiind realizate in colaborare cu specialisti din domeniul sanatatii.

Asadar, produsele nu contin parabeni sau alte substante netolerate de ten, ceea ce le face eficiente in tratarea diferitelor afectiuni si sigure.

Daca unele probleme ale tenului sunt acceptate cu o mai mare usurinta, aparitia ridurilor, chiar si a celor fuine, reprezinta un moment pe care dorim sa il amanam cat mai mult posibil. Vestea buna este ca putem ”pacali” trecerea timpului pana la un punct, insa trebuie sa stim anumite lucruri despre riduri si ce le face sa apara mai devreme sau mai tarziu.

Pielea isi pierde din elasticitate, se subtiaza, iar nivelul de colagen scade si atunci apar primele linii fine. Odata cu trecerea timpului, acestea tind sa se transforme in riduri. Pe langa acest aspect, mai sunt si alti factori care influenteaza momentul aparitiei ridurilor. Pe unii dintre acestia ii putem controla, iar altii nu depind de noi, spre exemplu mostenirea genetica. In schimb, expunerea excesiva la soare, fumatul, alimentatia nesanatoasa, lipsa odihnei sau consumul redus de lichide accelereaza acest proces. Asadar, un stil de viata sanatos si protejarea tenului impotriva razelor solare pot preveni imbatranirea prematura a tenului.

O alta regula de aur este demachierea dimineata si seara, pentru a indeparta praful, celulele moarte si alte impuritati adunate de ten. Produsele folosite trebuie sa aiba formule atent concepute si ingrediente care sa lupte impotriva proceselor oxidative de la nivelul tenului. Recomandarea noastra in acest sens este Crema antirid si fermitate din gama Gerovital H3 Derma+, care creste densitatea dermului, iar Acidul hialuronic, Sepiliftul si vitaminele A si E continute contribuie la intinerirea si remodelarea pielii.

Pentru zona delicata din jurul ochilor sunt potrivite produsele special concepute pentru aceasta zona, deoarece pielea este mult mai sensibila. Iti recomandam Crema antirid contur ochi din gama Gerovital H3 Derma+, bogata in unt de sheea, Aquaxyl si vitamine ce impiedica procesele oxidative, toate avand rolul de a reface structura hidro-lipidica a pielii si de a preveni formarea ridurilor din jurul ochilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri