Secretul machiajului ochilor apropiati consta in accentuarea coltului exterior al ochilor.Pentru machiajul ochilor apropiati foloseste nuante calde, pastelate incepand cu o culoare mai deschisa in interiorul ochilor si terminand cu o nuanta usor mai inchisa inspre coada ochiului. Poti descreste treptat intensitatea culorii.

Toate stim ca un machiaj realizat cu pricepere si bun gust nu poate decat sa ne puna in valoare frumusetea. Un machiaj nu este niciodata complet daca nu sunt pusi in evidenta si ochii, principalul punct de atractie al oricarui chip. Jocul culorilor, al luminilor si al umbrelor ne poate ajuta insa sa corectam in mod discret anumite trasaturi ale fetei. Machiati corespunzator, ochii prea apropiati pot deveni cei mai frumosi ochi din lume. Daca ai ochii apropiati, iata cateva mici trucuri de machiaj care iti pot fi de folos:

-Penseaza sprancenele in partea interioara pentru a mari distanta dintre ele.

-Secretul machiajului ochilor apropiati consta in accentuarea coltului exterior al ochilor. In partea exterioara a pleoapei si a arcadei aplica un fard intr-o nuanta deschisa. Estompeaza spre nas.

-Pentru machiajul ochilor apropiati foloseste nuante calde, pastelate incepand cu o culoare mai deschisa in interiorul ochilor si terminand cu o nuanta usor mai inchisa inspre coada ochiului. Poti descreste treptat intensitatea culorii.

-Daca in mod normal folosesti tusul de ochi pentru machiajul ochilor si vrei ca ochii tai sa nu para prea apropiati, traseaza linia incepand cu jumatatea pleoapei dinspre coltul exterior al ochilor.

-Poti crea impresia de departare a ochilor apropiati jucandu-te cu nuantele de farduri. Opreste-te asupra a trei nuante de fard: maro inchis, maro de culoarea piersicii si crem. Cu ajutorul unui creion dermatograf, traseaza o linie deasupra pleoapei superioare cu ajutorul unui creion in nuanta cea mai inchisa de fard pe care o folosesti si anume maro inchis. In mijlocul pleoapei foloseste fardul in culoarea piersicii, iar in coltul intern al ochiului pe cel in nuanta de crem. Foloseste un mascara de culoare inchisa, de preferinta negru si incearca sa dirijezi directia genelor inspre unchiul extern al ochilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri