20 Ianuarie 2015 publicat în Frumusete 10 share-uri

Descopera care sunt tendintele Wella Professionals pentru 2015 in materie de hairstyling! Nuantele parului par sa absoarba lumina. Sunt clare si dispuse in straturi de culoare astfel incat tonurile sunt revelate progresiv.

Straluceste in lumina adevaratei frumuseti! In 2015, Wella Professionals te invita la un exercitiu de autodescoperire si de constientizare a propriului eu. Este vorba despre acea frumusete interioara adusa la suprafata prin abordarea hairstyling-ului dintr-o perspectiva complexa, care pune accentul pe descoperirea esentei absolute.

Lumina este elementul-cheie pentru trendul sezonului de primavara/vara a acestui an. Puritatea intalneste simplitatea grafica.

Nuantele parului par sa absoarba lumina. Sunt clare si dispuse in straturi de culoare astfel incat tonurile sunt revelate progresiv. Texturile sunt usoare cu forme aparent accentuate.

Look pentru sezonul primavara/vara, Journey of Enlightenment (Calatorie spre iluminare), este individualizat, puternic si are o componenta exploratoare. Ilumineaza in adevaratul sens al cuvantului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Foto si info by Wella Professionals


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri