Atunci cand te gandesti la o piele de nota 10, ce crezi ca o descrie cel mai bine? Hidratare, elasticitate, fermitate, stralucire, o piele neteda, fara riduri? Noi ne-am gandit la toate acestea si am gasit raspunsul pentru tine!

Asa ca am relansat gama Q10 + ceai verde bazata pe o formula moderna, fara parabeni si conservanti, cu ingrediente de origine naturala in proportie de peste 85%. Am creat-o pentru femeile active si moderne, cu varsta cuprinsa intre 30 – 55+ ani, care cunosc importanta ingrijirii tenului si pielii, pentru a le mentine aspectul tanar si plin de vitalitate.

Care este secretul acestei game? Cele trei ingrediente principale: coenzima Q10, ceaiul verde si complexul mineral energizant.

Coenzima Q10, substanta prezenta in toate celulele organismului, este deosebit de eficace impotriva radicalilor liberi si previne degradarea colagenului, iar extractul de ceai verde este un puternic antioxidant, energizant si curativ. Impreuna cu uleiul de samburi de struguri, cel de germeni de grau si vitaminele A si E, coenzima Q10 si ceaiul verde constituie un complex bio activ al carui rol este regenerarea in profunzime a pielii. Complexul mineral energizant este un amestec de minerale (Ca, Mg, Cu, Zn) menit sa furnizeze pielii mineralele si electrolitii necesari pentru stimularea functionarii mitocondriei, uzina energetica a celulei. Imbunatateste oxigenarea si metabolismul celular, limitand in acelasi timp productia radicalilor liberi. Previne degradarea acidului hialuronic si a colagenului din derma, mentinand astfel integritatea matricei extracelulare si prevenind aparitia ridurilor.

Prin folosire regulata, noile produse Q10 + ceai verde imbogatite cu acest complex mineral energizant, aduc un plus de vitalitate pielii, imbunatatesc elasticitatea si tonicitatea acesteia, previn aparitia ridurilor si le reduc pe cele existente.

In gama Q10 + ceai verde de la Cosmetic Plant vei descoperi crema antirid de zi, crema antirid de noapte, crema contur pentru ochi, laptele demachiant revitalizant, lotiunea tonica revitalizanta, laptele pentru corp si crema pentru maini anti-imbatranire.

Toate acestea te vor ajuta sa ai o piele de nota 10 si vei putea tine ridurile la distanta pentru mai multa vreme!

Citeste mai multe despre produse aici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri