13 Octombrie 2014 publicat în Frumusete 8 share-uri

Iti doresti o piele perfecta, indiferent de varsta? Daca la 20 ani tenul tau are nevoie de produse de curatare dat fiind productia de sebum mai mare, dupa 30 de ani pielea incepe sa se usuce si va trebui sa o hidratezi suplimentar. In paginile acestui articol vei descoperi si dieta pentru o piele tanara si sanatoasa.

Comunicat de presa

Semnele pielii obosite

Pielea care isi pierde din sanatate poate prezenta semne precum:

  • Petele galbui,
  • deshidratarea,
  • pielea uscata,
  • ridurile accentuate
  • pielea lasata - sunt toate semne ale imbatranirii tenului cauzate de diferite schimbari la care organismul femeii este supus pe parcursul anilor.

Insa, cu o ingrijire adecvata care sa suplimenteze deficitul de apa retinut de ten, ingrediente care sa stimuleze colagenul din piele pentru a-i mentine elasticitatea sau vitamine ce o hranesc si ii redau luminozitatea, aceste semne pot fi estompate gratie inovatiilor din domeniul medicinii estetice minim invazive.
Dr. Andreea Iftimie iti spune care sunt cele trei reguli de aur ale ingrijirii pielii pe care orice femeie ar trebui sa le puna in practica incepand cu prima tinerete.

Cele trei reguli de aur ale ingrijirii pielii

Intinerirea pielii: Hidratarea

Hidratarea, exfolierea si nutritia sunt cele mai importante aspecte in ingrijirea tenului indiferent de varsta. Pielea are nevoie de hidratare tot timpul. Apa din besug nu strica nimanui. Sa nu uitam ca suntem peste 70% apa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Asadar, creme si lotiuni hidratante pentru corp si pentru fata, aplicate zilnic, de preferat printr-un masaj dupa dus, atunci cand porii sunt mai deschisi, este nu doar sanatos, ci si placut.

Uleiul, chiar cel de masline extravirgin, aplicat pe pielea umeda „sigileaza” apa in piele si conserva si reface filmul hidroipidic al pielii. Pentru ca pielea prezinta o rezistenta naturala la tot ceea ce se aplica pe ea, doar o foarte mica proportie din crema fiind „lasata” sa „intre” in derm, de baza este hidratarea la salonul dermatocosmetic. Chiar (deja) banalul curent galvanic ne ajuta foarte mult pentru ca permeabilizeaza intr-o masura importanta epiderma pentru a permite ingredientelor active sa isi exercite actiunea hidratanta”, explica dr. Andreea Iftimie.

Tratament hidratant specializat: O varianta de hidratare intensa prin care se acceseaza tenul in profunzime este Redensity, o noua formula de acid hialuronic special creata pentru a reda pielii stralucirea, luminozitatea, hidratarea si elasticitatea pierduta si pentru a elimina imperfectiunile fetei. Tratamentul este ideal pentru un ten obosit, fara tonus si stralucire, dar si pentru riduri si linii fine. Procedura este eficienta atat pentru femeile de 30 de ani care vor un tratament eficient sau in cazul celor peste 45 de ani care folosesc fillere cu acid hialuronic si au nevoie de o rejuvenare globala a pielii.

Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Foto: oboseala, femeie cu ten sanatos - shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri