Incearca si tu acest truc magic care a functionat pentru multi! Aceasta metoda pe cat de simpla, pe atat de eficienta circula in lumea internetului ca una din metodele cele mai populare de a scapa de punctele negre.

Metoda simpla, dar uimitoare: Cum sa-ti scoti punctele negre

INDICATII:

1. Primul pas pe care il ai de facut este sa iti cureti bine pielea, indepartand celulele moarte care blocheaza porii si favorizeaza aparitia punctelor negre. Spala-ti tenul cu o lotiune de curatare si fa un masaj usor prin miscari circulare, insistand asupra zonei mai problematice. Astfel, iti vei ajuta tenul sa scape de murdarie si impuritati si il vei pregati pentru pasii urmatori.

Foto: Puncte negre, ten acneic via Shutterstock

2. Pune un vas cu apa pe foc si cand incepe sa fiarba indeparteaza-l de pe foc. Asteapta sa se raceasca putin pentru ca aburii sa isi mai piarda din intensitate. Acopera-ti apoi capul cu un prosop si lasa-ti tenul sa se rasfete la baia de abur. Mare atentie la temperatura apei! Apa trebuie sa fie suficient de calda pentru a te bucura de beneficiile complete ale aburilor, dar nu fierbinte pentru a nu iti irita tenul sau a-l arde cu aburii prea fierbinti. Datorita baii de aburi, porii se vor deschide, iar punctele negre vor fi indepartate mai usor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Oxitocina – tot ce trebuie sa stii O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

3. Pasul urmator este unul extrem de simplu si la indemana tuturor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa amesteci bine 4 linguri de bicarbonat de sodiu cu trei sferturi de ceasca de apa minerala pana cand se formeaza o pasta. Freaca usor zonele cu probleme, apoi aplica aceasta pasta pe toata suprafata tenului, aplicand un strat putin mai gros in zona barbiei si pe aripile nasului sau acolo unde stii ca ai cele mai multe puncte negre. Lasa apoi sa actioneze pe suprafata tenului timp de 10 minute si indeparteaza cu apa calduta.

4. La final, clateste-ti tenul cu apa rece. Porii se vor inchide la loc, iar tenul va ramane curat si stralucitor.

FOARTE IMPORTANT!

1. Daca ai tenul sensibil sau esti alergica la bicarbonatul de sodiu, nu face acest tratament. In cazul in care simti ca pielea ti se inroseste sau se irita sau ca bicarbonatul face rau tenului tau, opreste tratamentul.

Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Împreună în arte și simțiri Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

2. Evita sa iti scoti punctele negre cu ajutorul unghiilor deoarece bacteriile de sub unghii pot cauza infectii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri