17 Iunie 2014 publicat în Frumusete 20 share-uri

Cu toate stim ca epilarea cu aparatul de ras este cea mai rapida, mai simpla si mai comoda metoda pentru a scapa de parul nedorit, si totusi... nu intotdeauna o folosim asa cum ar trebui!

Dar ce anume nu trebuie sa faci?

NU pe pielea uscata – pe langa faptul ca poti cauza inflamatii ale pielii, creste riscul de taiere si firele de par nu sunt taiate foarte aproape de piele. Inmuierea acestora si a pielii face ca aparatul de ras sa alunece mai bine si sa taie firele de par aproape de suprafata pielii pentru un efect de piele neteda mai indelungat.

NU cu gel de dus sau sapun – pentru ca nu sunt special gandite pentru epilat, aceste produse nu sunt indicate – pot usca piele, lasand-o aspra la atingere, iar sapunul poate chiar bloca aparatul de ras. Foloseste in schimb gelul de ras special gandit sa-ti ofere un epilat perfect - Gillette Satin Care, reprezinta alegere potrivita pentru a ajuta femeile sa obtina o piele frumoasa si catifelata. Pentru a pregati pielea inaintea epilatului, gelurile de ras Satin Care au formule special create sa asigure o alunecare mai buna a aparatului de ras, oferind o protectie ridicata impotriva taieturilor.

NU in toate directiile – pentru efectul dorit, incearca sa epilezi intr-un singur sens. Pentru picioare si linia bikinilor este foarte clar – de jos in sus, in sensul invers de crestere a firelor de par, dar pentru axila – unde parul nu are un sens clar de crestere – incearca sa treci cu aparatul peste suprafata pielii in ambele sensuri.

NU cu al lui – foloseste un aparat de ras special creat pentru femei. Motivul? Alege un aparat pentru femei, deoarece acestea sunt concepute pentru pilozitati corporale, diferite ca structura de barba masculina. Aparatul de ras Gillette Venus Clasic se muleaza perfect curbelor feminine prin capul pivotant si pernute protectoare, oferindu-ti un epilat cat mai aproape de piele. Cele trei lame asezate progresiv iti ofera un epilat rapid si usor si piele catifelata dintr-o singura alunecare – aparatul trece o singura data peste o zona dorita, iar tu eviti iritarea.

NU fara a curata – dupa epilare este foarte important sa cureti bine aparatul de ras – trece-l pe sub un jet puternic de apa rece si tine-l cateva minute. Astfel, vei avea rezultatele dorite si data viitoare cand il vei folosi.

NU fara a schimba - Lamele noi ofera o epilare precisa, neteda si confortabila, iar riscul taieturilor si a iritatiilor este aproape zero. Aparatul de ras Gillette Venus Clasic este gandit sa reziste pana la 10 epilari, dar este recomandat sa-l schimbi atunci cand nu iti mai aduce rezultatele dorite. Gillette Venus a gandit un sistem rapid si simplu de a schimba lamele, fara sa fi nevoita sa schimbi intreg aparatul – doar apesi pentru a scoate capatul vechi si il inlocuiesti cu o noua rezerva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri