Laptisorul de matca este promovat ca un medicament comercial, ca supliment alimentar sanatos si ca produs cosmetic, este vandut ca tonic pentru piele si in ultima vreme, ca stimulant pentru cresterea parului, mai ales pentru ca reprezinta un mix complex de proteine, glucide, lipide, vitamine, feromoni, amino acizi, minerale si vitamine B.

Apiterapia este terapia traditionala care foloseste mierea, polenul, ceara, laptisorul de matca, propolisul, veninul albinelor si alte produse ce tin de complexa alchimie a stupului, in vederea mentinerii sanatatii corpului omenesc.

Inca din preistorie, toate aceste elemente naturale sunt folosite pentru completarea si ameliorarea hranei si apoi pentru combaterea si prevenirea durerii si a suferintei omului. Laptisorul de matca, diferit de miere si de polen, dateaza din vremuri imemoriale: civilizatia antica egipteana considera ca albina este simbolul regelui, iar civilizatia elena il trata ca fiind remediu de prim rang.

Compozitia complexa a laptisorului de matca

Laptisorul de matca este o substanta alba, laptoasa, secretata de glandele mandibulare ale albinelor tinere pentru hranirea larvelor si a matcii. Pentru aceasta din urma, constituie hrana exclusiva.
Substanta cremoasa, alba pe care albinele o secreta cu un singur scop, acela de a o hrani pe regina stupului. Avand o dieta alcatuita exclusiv din laptisor de matca, regina traieste de 50 ori mai mult decat o albina obisnuita si ajunge sa creasca de 2 ori mai mare decat aceasta

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Compozitia complexa ii confera o putere nutritiva atestata de rapiditatea cresterii si de longevitatea matcii – regina traieste pana la 5-6 ani spre deosebire de o albina a carei varsta atinge doar cateva saptamani. Este una dintre cele mai concentrate substante in elemente nutritive esentiale, avand calitatea sa cuprinda intr-un volum foarte mic multe componente biologice.

Lista de ingrediente din laptisorul de matca arata ca o reteta pentru imortalitate, compusa din elemente care actioneaza ca biocatalizatori in procesele de regenerare celulara in corpul uman. Include toti amino-acizii esentiali de care corpul nostru are nevoie (dar pe care nu ii poate produce de unul singur) vitaminele A,C,D, E si majoritatea tipurilor de vitamine B, minerale, calciu si fier, hormoni naturali, acizi nucleici ca ADN si ARN, gelatina (cu efecte de anti-imbatranire).

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Toate acestea permit reglarea functiilor organismului, influentand circulatia sangelui, mentinand apa in tesuturi, regenerand celulele pielii. Are, de asemenea, efecte pozitive in combaterea caderii parului, a vederii slabe, a diferitelor tipuri de cancer si a problemelor pielii. Laptisorul de matca va ajuta sa suportati mai usor stresul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri