9 Mai 2014 publicat în Frumusete 2 share-uri

Celebrul eveniment de la Metropolitan Museum din New York a reunit si anul acesta cele mai importante vedete de la Hollywood si nu numai. Cum Gala Met este o reala sursa de inspiratie pentru oricine, noi ne-am concentrat atentia in zona de beauty, pe coafurile realizate de stilistii Moroccanoil. Iata ce au realizat acestia:

Georgia May Jagge: Coafura inspirata de anii '40, in stilul Veronicai Lake

Inspiratie:

Colectiile haute-couture, glamour si elegante ale designerului britanic Charles James au fost sursa de inspiratie ale hair stilistul Peter Butler de la Moroccanoil pentru coafura Georgiei May Jagger. Aceasta aminteste de glamourul american al anilor 1940 si de buclele legendare ale Veronicai Lake.

Credite foto: Kevin Mazur, Getty Images


Pregatirea parului:

• Aplica spuma pentru volum pe parul ud, de la radacini pana la varfuri pentru a obtine volum in calota si totodata flexibilitate.

• Usuca parul folosindu-te de o perie de par.

Styling:

• Cu ajutorul unui ondulator, realizeaza bucle pe suvitele din calota, aranjandu-le spre spate. Imediat dupa ce le-ai trecut prin ondulator, prinde buclele cu o agrafa si lasa-le sa se raceasca.

• Imparte parul din laterale in doua sectiuni. Folosind acelasi ondulator, realizeaza bucle pe fiecare suvita in parte si prinde-le cu o agrafa cat timp sunt inca calde. Apoi lasa-le sa se raceasca.

• Restul parului se imparte in doua sectiuni si se onduleaza in acelasi mod. La final insa, trece suvitele prin peria de par pentru a obtine bucle lejere, tipice anilor ‘40.

Finisare:

• Scoate agrafele de pe bucle si aranjeaza putin varfurile cu ajutorul degetelor.

Hair Stilist: Peter Butler pentru Moroccanoil


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri