Descopera noua colectie de coafuri a hairstylistilor francezi Camille Albane. Sunt coafuri energice, moderne si tineresti, ce transmit energie, pofta de viata, pofta de muzica mai ales deoarece inspiratia este una chic rock. Caramelul profund, blondul inghetat sau castaniul pop sunt menite sa scoata in evidenta feminitatea, iar impletiturile, buclele lungi sau suvitele scurte sunt menite sa accentueze expresivitatea ochilor si pe cea a chipului.

Coafura bob in valuri si bucle seducatoare nu inceteaza sa ne incante cu farmecul sau nici in acest sezon. Parul este tuns mediu, iar bucla frontala este lasata in mod voit sa depaseasca in lungime celelalte suvite de par. In acelasi timp, accentele de luminozitate, mai inchise pe restul parului, se deschid si devin mai light in cazul suvitei ce acopera frontal obrazul. Nuanta vedeta a sezonului de primavara-vara 2014 este, conform specialistilor Camille Albane, CASTANIUL CARAMEL.

Foto @Camille Albane

Atunci cand sunt prinse cu delicatete si pricepere, apeland la anumite accesorii sic, buclele pot crea cu usurinta unele dintre cele mai sexy si feminine coafuri. Suvitele de par sunt prinse una cate una catre varful capului, accentele de luminozitate fiind mai accentuate in aceasta zona in mod expres. Rezultatul? O coafura indrazneata si moderna ce scoate in evidenta acea “DOUCEUR” specifica feminitatii si pe care francezii o adora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Foto @Camille Albane

Poate ca nu o sa va vina sa credeti ca o tunsoare atat de scurta poate sa puna in valoare intr-un mod atat de frumos si feminin ochii, dar expertii Camille Albane ne asigura ca se poate. Aceasta tunsoare are un usor si bland aspect sculptural, iar feminitatea este evidentiata de faptul ca bretonul este usor dat intr-o parte, rotunjind trasaturile.

Foto @Camille Albane

Coafurile pe parul scurt, sculpat usor, nu au aratat niciodata mai chic-rock decat acum. Suvitele de par sunt date pe spate si umflate voit pentru a crea senzatia de volum, dar si pentru a crea o coafura rebela si tinereasca.

Foto @Camille Albane

Iti recomandam si articolul

Tendinte de la Paris: Super coafuri, tunsori si look-uri frantuzesti pentru primavara 2014


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri