Pe scurt despre breton? Se poarta, se schimba de la sezon la sezon, se inspira din trecut, revine usor modificat in viitor si confera farmec si noutate unei coafuri. In principiu, oricarei femei ii este permis sa poarte breton. Bretonul nu avantajeaza insa orice figura.Un breton poate sa captiveze, sa mascheze anumite defecte, sa scoata in evidenta anumite trasaturi faciale, dar poate sa creeze si un efect inestetic.

Nu s-a inventat inca un trend care sa spuna ca bretonul nu acorda personalitate si stil figurii unei femei daca acesta este bretonul potrivit formei fetei respective. Prin cateva taieturi din foarfeca, look-ul unei femei poate fi schimbat radical. Pe scurt despre breton? Se poarta, se schimba de la sezon la sezon, se inspira din trecut, revine usor modificat in viitor si confera farmec si noutate unei coafuri.

In principiu, oricarei femei ii este permis sa poarte breton. Bretonul nu avantajeaza insa orice figura, iar in alegerea lui trebuie sa tinem cont de tipul de par pe care il avem, de forma si dimensiunea fetei, de personalitatea in sine. Un breton poate sa captiveze, sa mascheze anumite defecte, sa scoata in evidneta anumite trasaturi faciale, dar poate sa creeze si un efect inestetic. Ne-am gandit de aceea sa-ti reamintim anumite reguli de care trebuie neaparat sa tii cont atunci cand iti alegi bretonul:

-O fata prea lunga este pusa in evidenta intr-un mod placut ochiului de un breton paralel cu sprancenele, acesta avand scopul de a reduce din inaltimea fetei.

-Lungimea bretonului conteaza si ea. In cazul unei fete alungite, se recomanda purtarea unui breton drept si sub nicio forma scurt. Unei fete ovale i se potrivesc atat bretoanele de dimensiuni mici, cat si cele de dimensiuni mari.

-Daca trasaturile fetei tale sunt usor asimetrice, le poti armoniza apeland la bretonul in diagonala, ce traverseaza doar o parte din frunte.

-In cazul tenului acneic, pentru a respecta o igiena riguroasa si pentru a evita eventualele infectii, se recomanda purtarea unei coafuri in care fruntea si fata sa fie lasate libere, neacoperite de niciun breton. In schimb, ridurile de pe frunte pot fi acoperite cu ajutorul unui breton.

-Bretonul nu este permis in cazul unei fete late, insa avantajeaza o frunte prea inalta. Un breton asimetric prinde de minune pe o frunte mica.

-Daca forma fetei tale este patrata sau rotunda, evita sa optezi pentru o tunsoare cu breton pe frunte pentru ca nu vei face altceva decat sa accentuezi constitutia fetei. O figura ce prezinta trasaturi aspre va fi usor indulcita si feminizata printr-un breton tuns inegal.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri