20 Martie 2014 publicat în Frumusete 14 share-uri

Specialistii de la Moroccanoil ne invata pas cu pas cum sa realizam o coafura romantica, tip impletitura fishtail. Faimoasa impletitura este coafura primaverii 2014!

Pe buna dreptate putem incadra impletiturile in randul coafurilor romantice si feminine. Au fost in tendinte in sezoanele trecute si se mentin in trend si in primavara 2014. Specialistii Moroccanoil ne invata pas cu pas cum sa realizam o coafura romantica, tip impletitura fishtail. Faimoasa impletitura este coafura primaverii!

Cum sa realizezi o impletitura fishtail ("coada de peste")

  1. ✯ Tutorial prezentat de Moroccanoil

    1. Pregateste parul folosind crema hidratanta pentru coafat.
    2.  Usuca parul dandu-l pe spate. Leaga-l apoi intr-o coada joasa si imparte-l in doua sectiuni egale.
    3. Cu ajutorul degetelor, ia o suvita din partea stanga si trage-o peste cea din dreapta, aducand-o apoi in mijloc, intre cele doua sectiuni de par.
    4. Repeta acelasi procedeu, dar din dreapta in stanga, alternand partile in timp ce parcurgi toata lungimea parului.
    5. Fixeaza apoi parul cu un elastic. Desfa putin impletitura tragand de margini. La final fixeaza coafura cu fixativ si spray pentru stralucire pentru o oferi coafurii mai multa stralucire.

Foto fr si main: By Moskalenko Yuliya /Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri