14 Ianuarie 2014 publicat în Frumusete 8 share-uri

Peeling-urile cu enzime sunt o alternativa a peeling-urilor chimice, mai ales pentru persoanele care au o piele extrem de sensibila sau pur si simplu foarte subtire.

Comunicat de presa

Peeling-urile cu enzime sunt o alternativa a peeling-urilor chimice, mai ales pentru persoanele care au o piele extrem de sensibila sau pur si simplu foarte subtire. Acest tip de tratament se bazeaza pe aplicarea unui exfoliant enzimatic, care induce exfolierea controlata a stratului superficial al epidermului format din celule moarte, si ajuta astfel la imbunatatirea texturii pielii, aceasta devenind mai luminoasa.

Peeling-urile pot fi diferentiate in 4 mari categorii: natural, usor, mediu si profund, acestea fiind indicate in cazul mai multor afectiuni, printre care acneea de gradele I-IV, hiperpigmenatii ale pielii, fotoimbatranire, riduri si linii fine, piele hipersensibila.

Sfatul specialistului

Peelingul cu enzime da rezultate excelente dupa aplicari multiple (sedinte diferite) si ne putem pregati pielea pentru acest tratament cu ajutorul unui prepeel efectuat acasa, realizat cu 2-3 saptamani inainte de peeling-ul la salon, care se realizeaza in 30-40 de minute. Peeling-ul usor poate fi facut saptamanal cu o perioada de refacere de 1-2 zile, nivelul de risc al tratamentului fiind foarte scazut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Pe langa pregatirea pentru efectuarea procedurii la salon, eu le mai recomand clientelor si sa foloseasca in perioada de tratament creme emoliente, bogate in enzime si compusi naturali care ajuta la refacerea tesutului, la o hidratare intensiva. Exista foarte multe produse de acest fel, care au la baza ingredienti activi din extracte de plante si sunt capabile sa refaca tesutul, explica Delia Laios, cosmetician in cadrul Smile Factory.

Beneficiile tratamentului

Peelingurile cu o concentratie de 10%, 20% si 30% sunt peelinguri usoare, ce confera rejuvenarea faciala, imbunatatesc aspectul epidermului si hiperpigmentarile solare si reduc totodata comedoanele, fiind potrivite pentru cei cu problemele usoare, nu foarte grave ale pielii.

Peeling-urile concentrate la randul lor, au la baza acid saliciclic, acid mailic, acid lactobionic si acid lactic, reusind sa aduca rezultate vizibile in diferitele probleme ale pielii. In cazul celor care au ten acneic sau cu riduri, de exemplu, tratamentul actioneaza puternic, diminuand excesul de sebum, semnele de imbatranire si cicatricile moderate.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

De asemenea, terapia cu enzime reduce vizibil liniile fine, dar si profunde, obtinand rezultate bune chiar si in problemele de depigmentare, deoarece curata in profunzime porii si previne formarea de puncte negre si albe.

Cei care se lupta cu acneea vor gasi un real ajutor in acest tratament, deoarece controleaza exploziile acneice si reduce severitatea lor, dovedindu-se a fi o solutie pe termen lung in tratamentul pielii acneice si grase. Se va observa, in plus, accelerarea procesului natural de exfoliere a pielii, stimularea sintezei de colagen nou, precum si imbunatatirea texturii pielii, indepartarea celulelor moarte si stimularea refacerii celulare.

Foto homepage: Peeling via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri