Sfarsitul anului este un moment dedicat stralucirii, experientelor si, de ce nu, noua. Petrecerile se vor tine lant, fie ca sunt acasa, in familie, cu colegii la birou sau cu prietenii in cele mai cool locatii.

Comunicat de presa

Top Line iti propune trei look-uri vibrante pentru trei personalitati diferite. Tentatiile variate din universul frumusetii iti vor depasi acum imaginatia si te vor purta catre dezvaluirea rafinamentului, a elegantei si a pasiunii tale. Alege atitudinea care ti se potriveste si uimeste cu o schimbare de look.

In tendintele iernii, paletele de machiaj devin reale sipete fermecate, rujurile incita prin nuantele profunde cu un finish mat de bordo sau visiniu, iar prdusele de ingrijire surprind prin formulele inovatoare, prin facilitatea aplicarii si prin efectele aproape magice, pe care le putem vedea aproape de miracole. Nuantele parului par acum stele coborate in constelatia frumusetii.

Tentindele creaza acum un tinut al fanteziei, al miracolelor, al zambetelor neincetate, al misterelor ce ne fascineaza si mai ales, o invitatie la seductie pura!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Rock Christmas!

Exprimand mai mult decat piele si negru, look –ul Rock Glam se defineste prin atitudine. Dar doar daca esti destul de indrazneata sa iti exprimi individualitatea. Altfel spus, iarna aceasta Let’s Rock Christmas!

Cum sa obtii messy hair pentru un Merry Rock Christmas!

Moroccanoil ExtraVolume Shampoo si Conditioner – curata si hraneste parul cu samponul si balsamul Moroccanoil Extra Volume. Infuzia de ulei de argan il va hrani, il va repara si il va hidrata, in timp ce proteinele din zahar prezente in ambele produse vor umple fiecare fir de par si-l vor ingrosa. Insa trebuie sa fii atenta! Produsele sunt foarte concentrate, nu are rost sa folosesti mult....aplica o cantitate mica in palme, maseaza ferm si distribuie apoi uniform pe toata suprafata parului. Lipsa sulfatilor din compozitie nu va genera foarte multa spuma asa ca, pentru o crema mai bogata....adauga apa, nu produs.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Moroccanoil Frizz Control Spray – fie ca ai un par cret pe care il intinzi, fie ca ai un par fin si moale, umiditatea ridicata din aer nu ti-e deloc prietena. Controlul Incretirii de la Moroccanoil va crea o pelicula invizibila care va proteja parul de umiditatea nedorita. Astfel, firele rebele vor fi doar o amintire pentru tine !

Moroccanoil Volume Mousse – dupa ce ti-ai tratat parul cu Moroccanoil Treatment, aplica pe parul umed spuma pentru volum Moroccanoil. Poti incepe de la radacina, pana la lungimi si varfuri. Iti va sustine coafura intreaga zi!

Pentru un plus de protectie parului tau, incearca Moroccanoil Heat Protection Spray – Da, toate produsele Moroccanoil contin filtre UV si impotriva factorilor de mediu. Daca, insa, iti coafezi parul cu foehnul, placa sau ondulatorul, Protectia Termica Moroccanoil iti va ocroti parul pana la o temperatura de 230 de grade Celsius, si-l va mentine sanatos si cu o culoare impecabila!

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

De Craciun fii Totally Baked! Pregateste-ti parul pentru a avea volum natural: Un tratament “dulce” cu parfum de bezea, pentru a pregati parul. Perfect pentru un boost cu tinuta, ce iti ofera atat volum natural pentru parul fin cat si textura.

Sfatul specialistilor TIGI: Aplicati in palme 2-3 pompe din spuma voluptoasa, emulsionati pana cand aceasta se transforma in crema, apoi aplicati pe lungimi si varfuri. Pentru o mai buna textura coafati lejer cu feonul, iar pentru netezirea firelor rebele, folositi GLAZE HAZE un serum semi-dulce pentru netezire. Nu incarca si in plus are si rezistenta impotriva umiditatii din atmosfera. Poate fi folosit atat pe parul umed cat si uscat pentru a reduce electrizarea parului si injumatatirea timpului de uscare. Impreuna cu Totally Baked rezulta cocktailul ideal pentru volum natural, textura si stralucire.
10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Si, cu siguranta a doua zi vei avea nevoie de un produs re-styler, ca sa fii gata de a merge la o noua petrecere. Alege After Party Secret -crema pentru netezire cu efect hidratant pentru par. Este produsul ideal cu “parfum” de petrecere. Controleaza parul rebel oferinfu-i un efect matasos. Pentru a-ti fixa parul poti folosi HARD HEAD – fixare extrema cu luciu natural sau poti alege MASTERPIECE – pentru a avea fixare dar si luciu impecabil.

Cum sa obtii mabchiajul care va surprinde de Craciun?

Orice indrazneala se va face doar dupa ce te-ai asigurat ca nu vei agresa tenul: crema zilnica protectoare Academie Crème Hypo Sensibile fortifica pielea cu bariera protectoare impotriva factorilor externi agresivi. Foloseste Guinot : Creme RICHE Fermete Lift pentru un lifting natural si Guinot Liftosome Lifting Cream, ce reda fermitatea pielii in profunzime. Iar pentru un ten impecabil de-a lungul intregii petreceri, fondul de ten Academie Fond de Teint Soin Régénérant cu extract de orez japonez si peptide biomemetice ce activeazã sinteza colagenului, a fibronectinului şi a acidului hialuronic va fi micul tau secret fata de Mos Craciun. Pudra Kryolan Micro Silk Powder va conferi un aspect finisat tenului si il va pregati pentru trasarea contururilor. Datorita extraordinarei sale formule, tusul Kryolan Cake Eye Liner este special creat pentru a trasa o culoare intensa si de lunga durata. Vei adauga mister privilor tale cu Kryolan Waterproff Mascara. Definitiveaza look-ul cu o crema delicioasa dupa care buzele tale vor tanji: Kryolan Glamour Lip.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Unghiile tale se vor potrivi perfect cu CND Vinylux: o saptamana intreaga iti va imbratisa unghiile, pentru ca in sfarsit lacul de unghii rezista! Il vei schimba pentru ca iti vei dori, nu pentru ca va fi necesar. Pentru propunerea noastra de Rock Glam iti recomandam CND: Vinylux Dark Dahlia. Let’s Rock all Holiday.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri