6 Decembrie 2013 publicat în Frumusete 30 share-uri

La Bibliotheque isi lanseaza un nou meniu de servicii. Mai bogat in terapii pentru corp, fata si par. Astfel, 15 noi servicii isi fac loc in meniul centrului de infrumusetare. Ihair Keratin este una dintre noutatile pentru par, un serviciu de indreptare permanenta pe baza de keratina.

Comunicat de presa

Cei care sunt in cautarea unui moment de liniste si relaxare se pot bucura de Polynesia Spa Ritual, o experienta complexa cu o destinatie finala de vis. Un ritual hranitor pentru piele si relaxant pentru corp si spirit care te rasfata cu exfoliere, baie de culoare si masaj cu ingrediente inspirate de acest loc minunat. Poti testa si efectul detoxifiant, tonifiant si revigorant al masajului cu miere sau te poti bucura de aromele imbietoare de citrice in cadrul masajului Neroli Massage Oil Candle.

Tenului ii sunt dedicate tratamente antiaging pe baza de siliciu marin, dar si pe baza de acid hialuronic pentru persoanele care au riduri pronuntate.

Meniul de servicii La Bilbiothèque este unul dinamic. Fiecare anotimp sau sarbatoare aduce cu sine ritualuri si terapii specifice.

Te asteptam La Bibliothèque. Cu un moment de relaxare si o carte buna. Ne gasesti pe strada Duiliu Zamfirescu, numarul 10.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri