In timp ce tendintele in machiaj pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009 se intorc catre clasic si purtabil, coafurile propun, ca si tinutele vestimentare, directii contrastante.Coafurile noului sezon propun directii contrastante. Cele 5 tendinte propuse de espertii P&G Beauty pentru toamna iarna 2008/2009 sunt:

Coafurile noului sezon propun directii contrastante. Cele 5 tendinte propuse de espertii P&G Beauty pentru toamna – iarna 2008/2009 sunt:

Lung si neglijent

* Pentru admiratoarele stilulului hippy-chic, sezonul toamna-iarna 2008-2009 are o veste buna: coafurile pe par lung se intoarc in timp, catre anii ’70, capatand o textura ciufulita si onduleuri inegale.
* Imaginea feminina este accentuata de miscarea naturala a varfurilor parului, manechinele aparand in prezentari foarte increzatoare, purtand acest stil sportiv ce se potriveste atat tinutelor de zi cat si de noapte.
* Pentru a crea aceasta coafura, trebuie sa adoptati cararea pe mijloc, elementul-cheie al tendintei Lung si neglijent. Parul poate fi tapat in crestet, dar atunci trebuie sa i se dea volum si pe lungime. In cazul in care parul nu e tapat, puteti sa va jucati cu lungimea realizand onduleuri cu ajutorul unor bigudiuri mari sau al ondulatorului. Daca parul are deja o usoara ondulatie, poate fi uscat liber sau cu difuzorul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște

Tendinta intalnita in prezentarile: Gucci, Blumarine, Stella McCartney, Salvatore Ferragamo si DSquared

Super lucios

* Tendinta propune coafuri pe un par cu luciu puternic, pentru o imagine impunatoare.
* Parul este pieptanat spre spate si finisat pana la perfectiune pentru o imagine puternica, taioasa.
* Stilul ia doua forme: parul poate fi lasat liber, neted, fara volum; sau prins - fie intr-o coada de cal usor de realizat, fie intr-un un coc simplu, in special in cazul unui par foarte lung.
* Pentru coafat utilizati perii mari, iar pentru o finisare impecabila, placa de intins. Indiferent de coafura aleasa, parul trebuie sa fie curat si sa aiba o conditie foarte buna. De aceea, e important sa se foloseasca atat balsam, cat si o masca, menita sa confere parului rezistenta.

Aceasta tendinta a fost prezentata in colectiile: Jaeger, Versace, Etro, Prada si Viktor & Rolf

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Retro

* Pentru momentele de nostalgie, una din directiile in voga ale acestui sezon este stilul Retro, ce a readus in actualitate toate variantele de bob incepand cu perioada interbelica pana in anii 60.
* Cararea adanca, cu varfurile parului rulate spre interior, pana la baza gatului, pentru crearea efectului de bob, a fost cheia stilului adoptat de Miss Jean Brody. Pentru o coafura de zi, parul poate fi strans intr-o parte, in usoare onduleuri, cu o agrafa sau o clema.
* Admiratoarele rock-ului anilor ’60 se vor regasi in stilul cu volum bufant, princiar, propus de Dior, sub deviza: Luxul suprem este reprezentat de parul cu volum.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri