5 Septembrie 2013 publicat în Frumusete 2 share-uri

Se spune ca oamenii se tem de alegeri. Se tem de alegeri pentru ca a accepta sa urmezi traseul A, inseamna ca automat nu mai poti sa te bucuri in nici un fel de privelistea pe care ti-o putea oferi traseul B. Sa ne imaginam cateva exemple.

Ai ales sa te tunzi scurt? Atunci trebuie sa-ti iei adio de la buclele cu care ti-ai obisnuit prietenii sa te vada in fiecare an de ziua ta. Ai ales un traseu montan pentru concediul din aceasta vara? Adio si bronzului uniform, accentuat de briza de mare, care trebuia sa te tina pana in octombrie. Ti-ai convins jumatatea sa renunte la motocicleta cu care te-a cucerit la primele intalniri? Atunci si privirile admirative pe care le atrageai cu zecile cand erai pasager pe doua roti, cu tocuri in picioare, vor disparea din palmaresul tau. Ai ales sa-ti intemeiezi o familie? Adio cariera. Sau invers.

Stai putin! Adio cariera? Sau invers?! In nici un caz. Lumea trebuie sa afle ca toate teoriile astea prea pline de clasic nu mai sunt de mult valabile (daca prin absurd au fost valabile vreodata). Trebuie sa se spuna ca femeile pot fi si inteligente si frumoase, si blande si puternice, si rasfatate si intelepte. Ba mai mult, trebuie sa se strige ca femeile pot fi si mame devotate si femei de cariera. Pentru ca femeile de langa noi sunt toate lucrurile astea puse la un loc. Si mai mult. Dar sunt atat de grabite sa-si asume noi si noi roluri si responsabilitati, incat uita sa traga linie si faca un calcul – suma aceea care le certifica drept adevarate super femei.

Poate nu e indicat sa le abatem de la traseul lor si asa aglomerat, dar de ce sa nu le punem pe marginea drumului niste panouri luminoase cat casa prin care sa le recunoaste meritele, de la cel mai evident, la cel mai greu de pus in cuvinte?
Ariel, recomandat de Indesit ca ajutor de nadejde pentru super femeile de langa noi, te invita, ba nu, insista sa-i dedici cateva momente unei super femei de langa tine si sa o nominalizezi in aplicatia Super Femeia Ariel de pe pagina de Facebook Ariel Romania: www.facebook.com/ArielRomania.ro.

Foto fr si main: By Look Studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri