Daca din diferite motive nu mergeti la sala, puteti efectua acasa sau oriunde doriti cele cinci exercitii pentru tonifierea fesierilor pe care noi vi le propunem.

Exercitiul 4

Pregatire: In pozitia de la exercitiul 1. Acest exercitiu este foarte bun pentru musculatura laterala a fesierilor, fiind util totodata in conturarea soldurilor.

Exercitiu: veti face ridicari de picior in lateral, in numar de 50, fara a atinge picioarele intre ele (doar le apropiati) sau podeaua.

Exercitiul 5

Pregatire: in aceeasi pozitie ca la exercitiul 3, insa bratele sunt intinse in fata pe podea, iar privirea inainte. Acesta este un exercitiu usor mai dificil.

Exercitiu: Trunchiul ramane pe loc si veti ridica doar picioarele pe care aveti grija sa le mentineti drepte, apropiate (nu le departati) si cu varful intins. Faceti 20 de astfel de ridicari. Pentru performante mai bune, se mai fac si exercitii mixte intre extensii si aceste ridicari, astfel incat bazinul pamane pe podea, iar trunchiul si picioarele sunt ridicate simultan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Caria dentară – ce este și cum se tratează

Ca sfat final va propunem sa mergeti pe jos si sa evitati liftul ori de cate ori aveti ocazia. In felul acesta va imbunatatiti circulatia, va oxigenati organismul, va intariti sistemul cardio-vascular, slabiti si totodata va mentineti tonusul corporal.

Un articol de Iulia D.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Dieta pacientilor cu cancer

Somnul (ne) linistit

9 alimente care te energizeaza


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri