Daca din diferite motive nu mergeti la sala, puteti efectua acasa sau oriunde doriti cele cinci exercitii pentru tonifierea fesierilor pe care noi vi le propunem.

Pentru ca ne-am propus sa acordam o atentie deosebita tuturor partilor corpului, oferindu-va pana acum exercitii pentru brate, picioare, abdomen, solduri si asa mai departe, este momentul sa ne oprim si asupra formelor fesierilor. Pentru ca majoritatea dintre noi nu efectuam zilnic suficienta miscare, nu mergem pe jos (simplul mers tonifica musculatura intregului corp) si stam destul de mult timp la birou in fata calculatorului, muschii fesieri isi pierd tonusul si odata cu acesta frumusetea noastra are de suferit.

Daca din diferite motive nu mergeti la sala, puteti efectua acasa sau oriunde doriti cele cinci exercitii pentru tonifierea fesierilor pe care noi vi le propunem.

Exercitiul 1

Exercitiul “scorpion” este dedicat tonifierii in ansamblu a musculaturii fesiere, implicand totodata si grupe musculare din regiunea spatelui (coloana lombara) precum si din regiunea posterioara a coapselor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Caria dentară – ce este și cum se tratează

Pregatire: va asezati cu genunchii si palmele pe podea, picioarele indoite la 90 de grade, spatele drept, privirea inainte.

Exercitiu:
Ridicati unul dintre picioare, mentinandu-l indoit si intindeti varful. Ridicarile se vor face pe directia in sus, iar la coborare nu se atinge podeaua. Se fac minim 50 de ridicari cu fiecare picior. Pentru o solicitare mai mare a musculaturii va puteti pune la glezne saculeti cu nisip.

Exercitiul 2

Pregatire: in aceeasi pozitie de la exercitul 1, insa piciorul care urmeaza sa lucreze nu mai este indoit la 90 de crade, ci drept.

Exercitiu: de data aceasta nu veti mai ridica piciorul, ci veti face rotiri cat mai ample, fara sa atingeti podeaua, in numar de 30 cel putin.

Exercitiul 3

Pregatire: pe podea intinsi pe burtica, cu mainile la ceafa si privirea inainte.

Exercitiu: Picioarele raman intinse pe podea si va veti ridica doar trunchiul, cat mai sus, mainile ramanand la ceafa. Daca nu ati invatat sa va controlati centrul de greutate astfel incat picioarele sa ramana nemiscate in timpul exercitiilor, sprijiniti-va picioarele sau rugati o alta persoana sa va tina. Se fac 20 de ridicari (extensii).

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri