11 Iunie 2013 publicat în Frumusete 36 share-uri

Aceasta masca naturista pe care ne-o recomanda dr Oz. lasa pielea stralucitoare si luminoasa, atenuand totodata ridurile si liniile fine din jurul gurii.

In revista womenio.com ne sunt prezentate cateva din retetele miraculoase ale celebrului dr Oz, menite sa ne faca sa aratam mai bine. Am retinut si noi un mic secret naturist despre care se spune ca reda tineretea si supletea tenului matur. Il dam mai departe. Este vorba de o masca de fata eficienta, atenuand totodata ridurile si lasand tenul mai neted si mai luminos.

Tratamentul naturist propus de dr. Oz este excelent gratie unui ingredient minune pe care il contine: vinul rosul. Vinul rosu contine o cantitate impresionanta de antioxidanti – polifenoli, ce combat efectele imbatranirii luptand impotriva radicalilor liberi.

Masca de fata cu vin rosu a dr. -ului Oz

Folosit extern, vinul rosu creste elasticitatea pielii, stimulandu-i proprietatile regenerative. Este preferat vinului alb atunci cand vine vorba de indepartarea ridurilor si intinerirea tenului.

“In timp ce vinul rosu este cunoscut pentru proprietatile sale antiimbatranire, vinul alb este bun pentru prevenirea acneei si inchiderea porilor deschisi”, se arata pe blogul ellasbeautytips.wordpress.com.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase

Aceasta masca naturista pe care ne-o recomanda dr Oz. lasa pielea stralucitoare si luminoasa, atenuand totodata ridurile si liniile fine din jurul gurii. Tratamentul respectiv combina acest ingredient naturist miraculos cu inca doua la fel de eficiente: iaurt si miere.

Prin urmare, pentru masca recomandata de dr. Oz ai nevoie de:

- 1 pahar de iaurt natural (de consistenta iaurtului grecesc)

- 2 linguri de miere

- 5 linguri de linguri de vin rosu natural

Se amesteca bine cele 3 ingrediente intr-un bol, iar masca se aplica pe toate zonele tenului, exceptand zona ochilor. Dupa 10-15 minute, masca de indeparteaza cu apa calduta. La final, pentru inchiderea porilor, te clatesti cu apa rece.


Foto homepage: Bottle of Winde by Shutterstock

Foto interior: Woman with facial mask by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri