Chiar daca efectele gimnasticii faciale se vor remarca in timp, beneficiile sale sunt incontestabile. In timpul efectuarii exercitilor de gimnastica faciala, prin stimularea muschilor faciali reteaua de tesut elastic din derm si circulatia sangelui sunt influentate intr-un mod pozitiv.

Timpul atrage dupa sine efecte nedorite in ceea ce priveste frumusetea si sanatea tenului. Odata cu trecerea acestuia, si ridurile incep sa-si faca simtita prezenta, iar cu fiecare stare de suparare si tristete prin care trecem acestea tind sa se adanceasca. Pentru a pastra expresia proaspata si tinereasca a fetei, pe langa binecunoscutele masaje, creme si masti cosmetice, specialistii ne recomanda sa apelam si la gimnastica faciala.

Chiar daca efectele gimnasticii faciale se vor remarca in timp, beneficiile sale sunt incontestabile. In timpul efectuarii exercitilor de gimnastica faciala, prin stimularea muschilor faciali reteaua de tesut elastic din derm si circulatia sangelui sunt influentate intr-un mod pozitiv. Daca doriti sa intarziati aparitia ridurilor sau sa le tratati pe cele deja existente, iata cateva exercitii care va vor fi de folos in acest sens:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Pentru a preveni “lasarea” obrajilor se recomanda efectuarea urmatorului exercitiu: indoiti capul inainte, apoi pe spate, la stanga si la dreapta, efectuand exercitiul de 5 ori.

Preventiv sau pentru a trata barbia dubla, se lasa capul pe spate dupa care buza de jos se va trece peste cea de sus. Tot pentru evitarea aparitiei barbiei duble, se recomanda deschiderea si inchiderea gurii, incet, de aproximativ 5 ori.

Daca doriti sa tonifiati muschii pometilor, incercati urmatorul exercitiu: inhalati aer, umflati obrajii si pastrati aerul in obraji pret de cateva secunde, iar apoi eliminati brusc aerul, expirand profund.

Un alt tip de exercitiu, de data aceasta eficient in atenuarea ridurilor verticale de pe frunte, presupune ridicarea sprancenelor (cat de mult poti!) si coborarea acestora brusc. Coborarea si ridicarea acestora se face alternativ, exercitiul putand fi executat de 8 ori pe zi.

Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

In cazul in care aveti un ten ce manifesta tendinta de ridare indeosebi in zona santului nazolabial, largiti narile si gura, iar apoi tuguiati buzele. Umflati apoi obrajii si treceti aerul din obrazul stang in obrazul drept si viceversa de maxim 10 ori, iar apoi eliminati usor aerul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri